Cum sa utilizezi in siguranta un site de dating

Site-urile online de dating și aplicațiile smartphone au devenit o modalitate excelenta pentru ca oamenii să-și găsească următoarea pereche romantica. Daca inca nu ai accesat un astfel de site dar simti ca vrei sa o faci, atunci iata cum sa utilizezi in siguranta un site de dating.

La început, păstrați detaliile personale pe care le împărțiți la un nivel minim

-Nu utilizați numele dvs. real ca nume de utilizator pe https://matrimonialepubli24.com

-Nu dezvăluiti detalii despre locul în care locuiți, lucrați sau locuri pe care le frecventati

-Trimite mesaje pe aplicație sau in site în loc să dai numărul de telefon personal

-Nu împărțiți imagini dacă nu vă simțiți confortabil cu faptul că sunteți public

-Amintiți-vă că oamenii nu sunt întotdeauna cine spun ei ca sunt

-Nu vă simțiți presați să întâlniți pe cineva dacă nu sunteți confortabil

-Uită-te la prezența online a unei persoane. Dacă are alte conturi de social media, asigurați-vă că detaliile acestor conturi se potrivesc cu ceea ce v-au spus despre ei înșiși.

Când / dacă decideți să întâlniți pe cineva:

-Fii clar despre așteptările dvs. și asigurați-vă că sunteți amândoi pe aceeași pagină.

-Întâlniți-vă în public, rămâneți în public.

-Nu vă întâlniți pentru prima dată la casa persoanei respective si nu invitați persoana la domiciliu. Intâlniți-o intr-o locație publică în loc să acceptați o plimbare de la persoana pe care o întâlniți.

-Spuneți cuiva în care aveți încredere de locul în care vă aflați și cu cine vă întâlniți.

-Dacă deveniți incomod cu persoana, plecați.

-Întotdeauna aveți încredere în instinctul tău.

Fiți suspicioși când cineva pe care nu l-ați întâlnit în persoană își mărturisește dragostea față de tine.

Întrebați-vă – ar fi cineva pe care nu l-am întâlnit cu adevărat să-și declare dragostea după doar câteva e-mailuri? Fiți atenți când cineva pe care îl întâlniți pe social media dorește să se deplaseze rapid la un mod privat de comunicare (e-mail, text). Dacă încercați o întâlnire în persoană, să fii suspicios dacă persoana cu care te intalnesti are întotdeauna o scuză să nu se întâlnească. Dacă stabiliti de fapt o întâlnire – spuneți familiei și prietenilor când și unde vă aflați și sa vă întâlniți intotdeauna într-un loc public local. Nu împărțiți informatii personale (data nașterii, adresa) sau informațiile financiare. Nu trimiteți niciodată fotografii intime si nu faceti  videochat. Scammerul poate încerca să le folosească pentru a vă șantaja să trimiteți bani.

Exista numeroase astfel de cazuri peste tot in lume. Fiți atenți când discutați cu un individ care pretinde că trăiește aproape de dvs., dar lucrează în străinătate. Niciodată în nici o circumstanță nu trimite bani pentru nici un motiv. Scammerul va face să pară o situație de urgență, pot chiar să-și exprime suferința sau furia pentru a vă face să vă simțiți vinovați, dar nu trimiteți bani. Dacă vi se cere să acceptați bani (e-transfer, verificare) sau bunuri (de obicei electronice) pentru ca apoi să transferați / trimiteți în altă parte, nu acceptați să faceți acest lucru. Aceasta este, de obicei, o formă de spălare a banilor, care este o infracțiune penală.