Cele mai bune jucarii sexuale pentru femei

Acum există o înțelegere mult mai largă că jucăriile sexuale nu sunt aici pentru a înlocui pe nimeni. Acestea sunt concepute pentru a oferi utilizatorului mai multă plăcere și pentru a vă ajuta să obțineți mai multe orgasme. Și de aceea jucăriile sexuale de sex feminin sunt atât de importante. Folosirea jucăriilor sexuale este o activitate complet normală și sănătoasă și nu ar trebui să existe nici o rușine în acest sens. Masturbarea și orgasmul au atât de multe beneficii pentru femei. De la scăzut nivelurile de stres la relaxarea crampelor menstruale si multe altele.

Tipuri de jucării sexuale de sex feminin

Dacă există o zonă a corpului dumneavoastră care vă place stimulată, va exista o jucărie sexuală disponibilă pe https://esexshop.ro/ pentru a face acest lucru! Alegerea primei jucarii sexuală poate fi dificilă, deoarece există atât de multe stiluri diferite de a alege, dar totul se rezuma la partea corpului pe care doriți sa o stimulati. Și nu se limitează la vagin și clitoris. În timp ce acestea sunt cele două zone extrem de populare pentru o jucărie sexuală de sex feminin, există tot felul de jucării pe care le puteți încerca.

Dildo

Un dildo este unul dintre cele mai populare jucării sexuale pentru femei, iar o mare parte din popularitatea sa se datoreaza faptului că este atât de versatilă. Dildo-urile sunt jucării non-vibraționale care sunt utilizate pentru penetrare și masaj intern. Ele pot avea un design anatomic pentru a arăta ca o replică a unui penis real, sau pot fi non-anatomice, fără nici o asemănare a penisului. Dildo-urile vin în tot felul de forme și dimensiuni. Puteți obține un dildo mare, un mini dildo, un dildo de sticlă, un dildo texturat sau chiar un dildo curbat pentru a ajunge direct la punctul G.

Massager clitoridian

Un masaj clitoridian este una dintre jucariile de sex feminin de top pe care le puteți obține atunci când vine vorba de a obtine orgasme intense. 75% dintre femei au nevoie de stimulare clitoridiana pentru a atinge un orgasm și asta este exact ceea ce aceste jucării de stimulare a clitului sunt proiectate să facă. Există tot felul de vibrații disponibile, unele mai mici si altele mai mari.

Vibrator

S-ar putea să fi auzit zvonul că nici un dormitor nu este complet fără un vibrator. Ei bine, asta pentru că aceste jucării sexuale sunt proiectate cu intenția de a vă ajuta să obțineți orgasm indiferent ce parte a corpului stimulati. Un vibrator este un termen cuprinzător pentru orice jucărie sexuală care vibrează pentru a stimula zonele erogene ale corpului. Există stiluri externe care stimulează clitorisul și stilurile interne care stimuleaza vaginul și punctul G. Dacă doriți o stimulare externă și internă în același timp, există și vibratorul stil rabbit. Pentru a afla ce vibrator este potrivit pentru tine, acceseaza fii-informat.ro.

Margele anale

Dacă doriți să explorați jocul anal, dar un dop anal pare puțin intimidant, atunci o altă opțiune este să începeți cu un set de margele anale. Margele anale sunt un lanț de sfere conectate începând cu dimensiuni mici și treptat în creștere. Margelele trebuie să fie introduse în măsura în care vă simțiți confortabil și veți obține toate beneficiile uimitoare. Asta se datorează faptului că margelele anale stimulează terminațiile nervoase la deschiderea anusului.