Fapte amuzante despre nativii din zodia Scorpion

Pasionat, patrunzator si hotarat, acest semn va cerceta pana cand va ajunge la adevar. S-ar putea ca Scorpionul sa nu spuna multe sau sa-si arate emotiile cu usurinta.  Lideri excelenti, Scorpionul este intotdeauna constient. Cand vine vorba de inventivitate, acest semn iese inainte.

Prieteni si familie Sinceritatea si adevarul sunt componente puternice ale prietenilor Scorpionului. Poate dura ceva timp pana sa se formeze legaturi cu adevarat stranse, dar odata terminate, Scorpionul va ramane dedicat si loial. Duhovnici si intelectuali, ei prefera tovarasii care sunt plini de umor si degajati. Plina de surprize, acest semn iti va da camasa de pe spate daca asta ai nevoie; totusi, odata ce sunt depasiti, nu mai exista intoarcere. Se simt profund si, odata raniti, poate fi imposibil sa schimbi lucrurile. Angajamentul fata de familie este puternic si in concordanta cu Scorpionul. Sunt exceptional de utile in gestionarea afacerilor si sunt excelenti sustinatori atunci cand este nevoie de unul.

Cariera si bani „Imi doresc” este expresia cheie pentru Scorpion. Sunt fantastici la gestionarea, rezolvarea sau crearea. Odata ce Scorpionul isi pune ochii pe un obiectiv, nu mai poate fi descurajat. Sarcinile care necesita o abordare stiintifica, patrunzatoare sunt facute bine de catre Scorpion, deoarece se vor adanci adanc in materialele pe care le au. Capacitatea lor de a se concentra, impreuna cu determinarea, asigura abilitati puternice de management. Ei nu sunt cei care sa-si faca griji pentru a-si face prieteni pe scena muncii; mai degraba, prefera sa-si vada sarcinile bine indeplinite.

Urmarirea unor astfel de cariere ca om de stiinta, medic, investigator, navigator, cercetator, ofiter de politie, manager de afaceri sau psiholog, toate se potrivesc puternicului Scorpion. Respectul este un aspect esential al lucrului pentru acest semn. Ei trebuie sa-si respecte colegii, simtind in acelasi timp sentimentul ca sunt respectati de ceilalti.

Destul de disciplinat pentru a respecta un buget si fara teama sa munceasca atat de mult si atata timp cat este nevoie, il pune pe Scorpion intr-o pozitie financiara buna. Multi sunt norocosi si mostenesc bani. Oricare ar fi cazul – si indiferent de sold – ei sunt mari manageri ai dolarilor lor si nu sunt apti sa cheltuiasca deloc. Banii inseamna securitate si un sentiment de control, ceea ce este important pentru Scorpion. Prin urmare, ei vor ramane in mare parte din numerar, luand decizii cu atentie inainte de a preda oricare dintre ei.

Dragoste si sex Aceasta este cea mai puternica dintre sexualitatile din zodiac. Incredibil de pasional, Scorpionul ia in serios intimitatea. Partenerii trebuie sa fie inteligenti si sinceri. O mare parte din preludiul pentru acest semn are loc cu mult inaintea dormitorului, prin conversatie si observatie. Odata indragostiti, sunt devotati si loiali pana la moarte. Dar relatiile pot dura ceva timp. Scorpionul trebuie sa construiasca incredere si respect pentru un potential partener incet si temeinic.

Sanatate Fiecare semn are atasata o parte a anatomiei, ceea ce face din aceasta zona a corpului care este cea mai sensibila la stimulare. Zonele anatomice pentru Scorpion sunt organele genitale, vezica urinara, rectul si organele de reproducere.

Planeta guvernanta Planeta conducatoare pentru Scorpion este Pluto. In mod traditional, aceasta planeta guverneaza ceea ce este ascuns vederii. De asemenea, reprezinta conceptia, nasterea si moartea, cresterea lenta, generarea, regenerarea, cauzele nepopulare, anonimatul, fobiile si expunerea de secrete.

Culori Culorile alese pentru Scorpion sunt de la rosu inchis pana la maro.

Piatra pretioasa Piatra stea a Scorpionului este opalul.

Numerele norocoase Numerele norocoase ale lui Scorpion sunt 2, 7 si 9.

Compatibilitate Scorpionii sunt cei mai compatibili cu Pestii si Racul.

Semnul opus Semnul opus al Scorpionului este Taurul.

Cadoul perfect Cele mai bune cadouri pentru un Scorpion sunt alegerile sentimentale, imbracamintea (in special ceva sexy) si cartile non-fictiune.

Ii plac Adevarul, faptele, flirtul, prietenii de lunga durata.

Antipatii Oamenii superficiali, lingusitori, superficiali, de care sunt profitati.

Casa Semn natural al Casei a VIII-a. Aceasta casa se concentreaza pe sex, taxe, moarte si renastere, resursele unui partener, mostenire si regenerare.

Faimosii Scorpioni Carl Sagan, Jodie Foster, Indira Gandhi, Printul Charles, Leonardo DiCaprio, Ryan Reynolds, Gabrielle Union, Meg Ryan, Demi Moore, Whoopi Goldberg si Grace Kelly.