Satanismul din spatele serialului animat Dragon Ball Z

Banda animata de mega-succes Dragon Ball Z creata de Akira Toriyama la Bik Studio Shueisma Animation are latura ei perversa, intunecata, cu continut incarcat cu mesaje subliminale. Se crede ca aceasta serie este legata de satanism, intrucat creatorii sai, inclusiv seful acestui produs, Akira Toriyama, conform unor surse, au incheiat un pact cu Diavolul intr-o colonie numita Milk situata in sudul Chinei. Aceasta colonie este cunoscuta pentru faima sa de locuitori adapostiti vrajitoriei si spiritismului. Locuitorii din regiunea inconjuratoare spun ca aceasta este guvernata de insusi Satana si de aceea creatorii Dragon Ball Z i-au cerut „binecuvantarea” in schimbul ca le-ar oferi sufletul.

Semnificatia ascunsa a lui Dragon Ball Z poate fi descifrata ca „Beast Coming”, iar aceasta chestiune poate fi clarificata in continuare prin investigarea numelor personajelor sale si a actelor care au loc in seria animata ca exemple clare ale intentiei autorului.

In continuare va prezentam cateva dintre numele seriei si semnificatiile lor legate de Regele intunericului.

Kakaroto: (nume saiyajin care i-a fost dat lui Goku) al carui sens este „posedare diabolica”. Saiyajin: In unele orase din est, oamenii sunt numiti „posedati de diavol”.

Oxsatan: Sensul sau descifrat este „Satanul meu”

De asemenea, sunt lasate in afara acestui subiect tehnicile clasice de lupta caracteristice personajului principal, Goku. Iata cateva dintre semnificatiile acestora:

Kame Hame Ha: Este un cuvant cheie sau o invocatie pe care vrajitorii si spiritualistii chinezi il folosesc in ritualurile lor, pentru a simti prezenta Satanei si a primi de la el puterea si energia obscurantista.

Kayo Ken: Este o forta diabolica puternica pe care Satana o acorda practicantilor de magie neagra atunci cand vrea sa actioneze prin intermediul lor.

In acest proiect diabolic sunt implicate si alte personaje din serie:

Picoro: Inseamna „Regele rau din alta lume”, care vede iadul ca pe un loc ideal pentru a-si petrece existenta.

Ten shin Han: Este un demon protector al vrajitorilor si vrajitorilor care ii vegheaza zi si noapte, de aceea au caracterizat personajul cu trei ochi si conform scrisului este ochiul atotvazator.

Conform a ceea ce spune serialul, Hame Kusein (Stormy Place) sunt cele sapte sfere de dragon, pe care cea mai mare parte a benzii se invarte in jurul lor. Ceea ce apare dupa ce au fost reuniti este un dragon imens pe nume Sheng Long, care are puterea de a face dorintele sa devina realitate. Sheng Long este un cuvant folosit in ritualuri pentru a numi Satana, deoarece semnificatia lui este „Satana etern si puternic”. Daca acorzi putina atentie vei observa care este esenta desenului animat. Este practic sa fii un slujitor al lui Satana sau sa fii implicat in acte demonice. Trebuie sa fii atent la ceea ce vezi.

Istoria

Totul se intampla in timpul vietii lui Son Goku si a sferelor mentionate anterior sau Dragon Balls (de unde si numele). Personajele sale principale sunt Goku si Vegeta, ambii Saiyan. Acestia sunt mentionati ca fiind cei mai puternici razboinici din univers. In timpul parcurgerii serialului, aceste personaje castiga mai multa putere si noi abilitati (putere diabolica sub forma de foc inconjurator in corpul lor). Potrivit legendei planetei lor de origine, doar unul va ajunge la cel mai puternic ki din intregul univers.

Dupa cum puteti vedea, povestea este marcata de violenta, distrugere, ura incomensurabila si tradare.

Gokuu la inceput nu-si cunoaste originea, pentru ca este crescut intr-o vale pierduta, departe de civilizatie, de bunicul sau Son Gohan, care il antreneaza in arte martiale, pana cand moare din mana lui Gokuu insusi, transformat intr-un fel de gorila gigantica prin efectul luminii lunii pline, cand Goku avea 5 ani, dar nu isi aminteste acest lucru. Este important sa observi efectul unei astfel de conversii intr-o gorila, care nu este altceva decat o posesie demonica, si sa-l vezi ca pe ceva firesc!

Povestea incepe cu un Goku in varsta de 11 ani cand Bulma, o fata din oras, ajunge in valea Gokuu in cautarea celor sapte bile de dragon, pentru a-l chema pe marele Dragon.

 (cautati puterile lui Satana pentru a-l invoca), acest mare dragon este misticul Shen Long, care, asa cum am vazut deja, inseamna „Satana etern si puternic”, care, conform legendei, este capabil sa-i indeplineasca o dorinta, careia ii reuseste sa adune cele sapte sfere, incepe astfel naratiunea vietii lui Gokuu de copil, povestita in seria Dragon Ball, care acopera din acest moment si pana cativa ani mai tarziu cu nunta lui Gokuu cu Chi Chi pe care l-a cunoscut in copilarie si cu cu care lupta intr-un turneu de arte martiale in care se confrunta cu mai multi dusmani, fiind principalii armata Panglica Rosie, asasinul Tao Pai Pai si demonul Piccolo, in acelasi timp ca dezvolta forta „Kamehameha”, a stapanului sau, dar ca in el datorita originii lui Saiyan se dezvolta mai mult, dupa lupta cu Chi Chi, lupta cu Piccolo Jr. Un extraterestru de pe planeta Namek, caracterizat prin culoarea lui verde, al carui tata malefic a fost ucis de Goku in copilarie, intr-o mare lupta, cand moare alunga un ou, Piccolo (Evil King). din o alta lume) s-ar fi nascut din acest ou), care ani mai tarziu vine sa-l infrunte pe Gokuu care acum are 20 de ani, in lupta pentru campionat, dupa o batalie fara egal, Gokuu ajunge sa-l invinga pe Piccolo, ii cruta viata, de atunci ei deveniti prieteni de nedespartit, retineti detaliul: eroul tau devine prieten de nedespartit cu „Regele rau al altei lumi” si apoi se casatoreste cu Chi Chi,Dragon Ball se termina aici.

Un serial care desi la inceput, ca toti cei care l-au vazut, abunda in comedie, cu un pic de actiune si pare a fi mai dedicat publicului pentru copii, dar in final ofera o avanpremiera a ceea ce va fi, Dragon Ball Z, un serial cu multa actiune si violenta.

Succesul coplesitor al serialului i-a facut pe producatori sa ia decizia de a lansa un nou serial bazat evident pe seria animata in cauza. Aceasta continuitate reia povestea la aproximativ 5 ani de la marea lupta cu Piccolo. In aceasta noua etapa apar personaje noi, precum Gohan, fiul lui Goku si Chichi.

Bazat pe Saga (seria) Vegeta, Freezer, Cell si Buu, seria de desene animate continua povestea intr-o succesiune de evenimente marcate de violenta si satanism.

Dupa cum poate ati observat deja, numele „Dragon” nu este orice nume comercial si mai putin pentru un desen animat, este numele cu care Satana este identificat in cartea Apocalipsa, este „Sarpele antic”, acelasi care a dat nastere caderii omului, aceeasi care va fi aruncata in lacul focului vesnic.

Domnul Isus a spus despre Satana: „Hotul nu vine decat sa fure, sa omoare si sa nimiceasca”… Ioan 10:10a

Si tocmai asta vrea sa obtina Regele intunericului prin aceste desene animate, sa-i influenteze pe muritori sa comita fapte rele de aceasta natura.