Top 5 jocuri cu animale pe Roblox

Animalele sunt creaturi adorabile sau mortale de care majoritatea oamenilor se tem. Exista, de asemenea, multi intermediari, deoarece natura este plina de aceste creaturi. Modul in care unele animale supravietuiesc in salbaticie este una dintre principalele inspiratii pentru majoritatea jocurilor de supravietuire. Au anumiti pradatori de evitat, trebuie sa stie ce animal detine, ce teritoriu si multe altele. Toate acestea se vad si in multe jocuri video de supravietuire.

Deoarece multi utilizatori au fost intrigati de acest concept si de modul in care va functiona, oamenii au inceput sa creeze jocuri de supravietuire in care jucatorii controleaza un personaj animal pentru a supravietui in loc de unul uman. Aceste tipuri de jocuri cu animale apar si pe Roblox; in care joci ca orice creatura anume. Ceea ce faci in timp ce detii controlul asupra caracterului tau animal depinde de jocul in cauza pe care il joci in prezent. Daca esti si tu interesat de acest concept, impreuna cu diferitele jocuri bazate pe acesta, iata o lista cu cele mai bune jocuri cu animale Roblox pe care ar trebui sa le verifici.

Wild Savannah

Creat de utilizatorul LudicrousCunningFox, Wild Savannah este unul dintre cele mai populare jocuri legate de animale pe care le puteti gasi pe Roblox. Este un loc distractiv si expansiv pe platforma pe care il poti vizita oricand. A avut cateva milioane de vizualizari de la lansare si este inca cunoscut ca unul dintre cele mai populare jocuri cu animale Roblox. Jucatorii preiau controlul asupra animalelor intalnite in mod obisnuit in savana si le folosesc pentru a-si trai viata si a supravietui.

Puteti juca ca o mare varietate de animale diferite, fiecare cu propriile mecanici de joc diferite. Exista crocodili, lei, tigri si multe altele de acest gen cu care te poti juca cu sau impotriva. Savana din acest joc este, de asemenea, destul de bine proiectata, cu imagini frumoase si multe regiuni diferite din jungla care pot fi explorate. Puteti efectua atacuri, apuca lucruri, sari, odihniti si face mult mai mult in acest joc realist cu animale Roblox.

Dinozaur World Mobile

Exista mii de specii diferite de animale si au existat multe altele in trecut care acum au disparut. Unul dintre tipurile de animale din ultimul grup este dinozaurul, care este si unul dintre cele mai populare animale dintre toate. Acest joc cu animale Roblox va permite sa jucati ca acesti dinozauri si multe dintre diferitele specii ale acestora. In vremuri stravechi, preiei controlul asupra caracterului tau dinozaur si trebuie sa supravietuiesti.

Personajul tau poate fi atacat de alti dinozauri sau poate muri din alte cauze. Exista foame, sete, somn si mai multe lucruri pe care trebuie sa le gestionezi. Este important sa tineti cont de toate acestea si sa faceti tot posibilul pentru a supravietui cat mai mult posibil. Va puteti face prieteni sau dusmani si este, de asemenea, foarte important sa faceti oricare dintre acestea cu atentie, deoarece este cheia supravietuirii. A fost dezvoltat de utilizatorul The_Immortal.

HOLOCENE TS

HOLOCENE TS este un alt joc grozav de animale de la utilizatorul The_Immortal pe Roblox, care a devenit foarte faimos in ultima vreme. TS din nume este o prescurtare pentru serverul de testare de scriere. Acest lucru inseamna evident ca jocul nu este inca finalizat, iar aceasta este in prezent doar o locatie de testare in care puteti vizita cabina de pilotaj ca un mijloc de a vedea ce urmeaza in viitor. Indiferent de faptul ca acest joc este intr-o faza de testare, este totusi una dintre cele mai bune optiuni pe care le are orice utilizator in ceea ce priveste jocurile cu animale Roblox.

Asta pentru ca este foarte bine facut si este actualizat constant, introducand noi mecanici si alte lucruri grozave. Prezinta majoritatea animalelor populare pe care le puteti gasi in salbaticie astazi si chiar si alte cateva care sunt acum rare sau disparute. Puteti juca ca oricare dintre ei, traind viata asa cum o fac in desert. Inca o data, scopul este pur si simplu sa supravietuiesti prin indeplinirea diferitelor sarcini in fiecare zi si evitand amenintarile.

Oceanul salbatic

Wild Ocean este o locatie Roblox care a fost creata de un utilizator cu acelasi nume si, probabil, este foarte asemanatoare cu Wild Savannah mentionata mai sus. Acest joc cu animale Roblox pur si simplu ia o multime de mecanici de la Wild Savannah si pune jucatorii in controlul animalelor care se gasesc de obicei in oceane in loc de savana.

Aceasta include tot felul de animale diferite, cum ar fi rechini, balene ucigase, meduze si multe altele. Puteti prelua controlul asupra oricareia dintre acestea si puteti juca rol cu ​​prietenii sau alti utilizatori. Puteti alege sa explorati adancurile oceanului si sa faceti alte lucruri de acest fel. Nu exista prea mult aspect de supravietuire, dar este totusi un joc distractiv cu animale Roblox.

Simulator de animale

Numele acestui joc este un indicator clar al tot ceea ce este vorba si aproape tot ce vor face jucatorii in timp ce il joaca. A fost dezvoltat si incarcat pe platforma de ragnar9878 si este cu usurinta unul dintre cele mai populare jocuri cu animale Roblox. Dupa cum sugereaza si numele, veti prelua controlul asupra animalelor si le veti trai viata in timp ce interactionati cu alti jucatori care fac acelasi lucru.

Diferenta dintre tine si acesti alti jucatori sunt animalele care vei fi. controlul si cum le vei controla. Grafica este destul de frumoasa in ceea ce priveste stilul artistic si exista si o multime de peisaje de care sa te bucuri. Exista multe animale pe care tu si prietenii tai le poti folosi pentru a juca un rol si a participa la alte sarcini ca acestea. Exista optiunea de a ataca, de a te odihni, de a alerga sau de a zbura in functie de animalul pe care il folosesti si nu numai. Este destul de simplu, dar ciudat de captivant si distractiv de jucat.