Daca partenerul tau are aceste atitudini este pentru ca are o alta relatie

In lumea de azi problema fidelitatii este foarte supraevaluata, nu mai face parte din respectul in cuplu.

Nu exista motive sau scuze pentru a nu mai fi credincios, deoarece oricat de proasta ar fi relatia ta, fidelitatea trebuie sa existe intotdeauna si daca nu exista, e mai bine sa inchei relatia si astfel nimeni sa nu fie ranit.

Cu toate acestea, nu toata lumea gandeste asa, iar temele impartasirii dragostei, sexului ocazional si cuplurilor de swinger ne fac pe ceilalti sa ne intrebam: Cat de importanta este fidelitatea? Si nu este ca pentru a fi credincios trebuie sa semnezi o hartie compromitatoare sau sa o juri in fata unui Dumnezeu si nici nu are de-a face doar cu contactul fizic exclusiv sau cu impartirea unui pat… Fidelitatea merge mai departe, este un subiect profund. .

A fi fidel inseamna a te indragosti de aceeasi persoana in fiecare zi si a te indragosti de ea, a nu cadea intr-o rutina, a impartasi momente si a-ti crea amintiri noi, a pastra mereu romantismul si fericirea, aratand acea persoana speciala in care poti avea incredere in tine si arata-i ca vrei doar sa fii cu ea.

Cu toate acestea, multe cupluri au ramas fara magie si folosesc viata de zi cu zi ca o scuza pentru a cadea intr-un act la fel de urat precum infidelitatea, dar pentru a sti daca asta se intampla intre voi doi, puteti verifica semnele pe care vi le spunem mai jos.

Distantarea

Nu mai petrec atat de mult timp impreuna ca inainte, dar nu pentru ca au fost de acord, doar s-au indepartat brusc si nu din cauza numarului de iesiri, ci a calitatii acestora, exista chimie si o relatie buna. Uneori, daca suntem foarte ocupati cu obligatiile de la scoala sau de la munca sau pur si simplu suntem prea obositi, totusi, putem fi totusi afectuosi cu partenerul nostru si, pe de alta parte, trebuie sa avem incredere in ceea ce ne spune. Totusi, daca cuplul nu ne explica nimic sau ne da semne ca exista un motiv ascuns, atunci ar trebui sa ne facem griji.

Prea multa intimitate

Trebuie sa respectati intimitatea cuplului si ca fiecare are spatiul lui, totusi sunt momente cand putem face fotografii cu telefonul mobil sau cand cuplul va arata ceva pe dispozitivul lor. Sunt si momente in care simplul fapt ca iti spune ce a facut sau ca evita sa-ti spuna lucruri si isi ascunde telefonul mobil sunt simptome de inselaciune.

Inventeaza un intreg roman pentru a se justifica

Povestea lui nu este coerenta, acum face actiuni sau lucruri pe care nu le-a facut inainte sau care nici nu i-au placut, se poate contrazice si prin faptul ca ti-a spus mai intai o versiune si apoi a schimbat-o sau i-a adaugat lucruri care pur si simplu fac nu sunt de acord cu celelalte fapte. Chiar si uneori prietenii ei o uda si dau detalii care nu sunt in poveste,… Atunci este timpul sa banuiesti ca minte.

Nu exista complicitate sau chimie

Nu mai exista aceeasi distractie sau sentiment de „conectare” atunci cand se vad, nu mai impartasesc secretele sau tristetea si triumfurile lor, daca se vad sau nu, nu le mai pasa. Acesta este un semn ca complicitatea s-a deteriorat si ca este timpul sa o rezolvi, aceasta problema devine oarecum subiectiva dar o poti descifra cu acel mic gadilat ca simti ca ceva nu este in regula.

Evitati rezolvarea problemelor relationale si a discutiilor serioase

Discutiile dintre iubiti si iubite pot deveni informale, dar sunt si lucruri, planuri, dorinte care intra in discutii mai serioase. Ii spui despre planurile pe care vrei sa le impartasim impreuna sau vorbesti despre lucruri care te-au deranjat si pe care speri sa le schimbe si pur si simplu arata apatie si interes zero fata de asta, se indragosteste de raspunsurile lui si nu vin la el. solutii adevarate. S-ar putea sa-ti trimit indicii.

Fara contact fizic

Te saruta pe obraz si nu pe buze, relatia s-a racit, isi iau repede ramas bun, semnele de afectiune au scazut si dragostea sau intalnirile lor sexuale nu mai exista, simti acea nesiguranta de langa el si pentru orice exista o mesaj evaziv. Simti ca este alaturi de tine prin forta.

Schimba-ti obiceiurile peste noapte

Cresterea si imbunatatirea sunt intotdeauna bune si schimbarea obiceiurilor proaste sau a incepe sa faci lucruri noi este intotdeauna bine, dar toate schimbarile trebuie sa fie treptate si bazate pe gusturile si interesele persoanei. Dar daca, de exemplu, partenerul tau a urat tenisul si acum de la o zi la alta il iubeste, inseamna ca se intampla ceva ciudat.