4 extra-caracteristici esentiale la motocicleta electrica pentru copii

Dupa cum poate ai aflat, motocicletele electrice pentru copii au in rezerva multe surprize distractive care ii vor face pe micii motociclisti ai casei sa se indragosteasca de aceste jucarii deosebite… De ce? Deoarece aceste extra-caracteristici uimitoare fac ca experienta de joc sa fie foarte asemanatoare cu cea reala. 

Descopera mai jos 4 caracteristici extra esentiale pentru a face din aceste motociclete electrice  copii super distractiva!

Sunete adevarate de pornire

Cele mai bune motociclete pentru fete si baieti au aceasta caracteristica pe care cei mici o iubesc. Cand sunt pornite, emit sunete reale de pornire care amintesc de zgomotul caracteristic motocicletelor reale. Un motiv in plus pentru ca fetita si baietelul tau sa fie fericiti!

Lumini cu leduri

Un plus super curios si distractiv sunt luminile LED, pentru ca micutilor le place sa vada cum se aprind si fac lumina… Ca si motocicletele adevarate! La unele modele, le pot chiar porni si opri dupa bunul plac.

Pedala de acceleratie

Este elementul cheie al celor mai bune motociclete alimentate cu baterie pentru fete si baieti, deoarece cu pedala de acceleratie dau viteza micutei lor motociclete electrice, facand-o sa functioneze in timp ce o apasa. La multe modele au si un sistem automat de franare, pentru a se asigura ca jucaria se opreste atunci cand ridici piciorul de pe pedala.

Player mp3 si muzica preinstalata

Motocicletele electrice pentru copii pot transmite muzica preferata a copiilor tai! Unele dintre cele mai sofisticate (de obicei 12 volti) au un MP3 player cu cheie USB si cititor de card SD, astfel incat copiii sa poata asculta acasa cele mai populare melodii, chiar si la plimbare. In plus, aceste motociclete pentru copii includ si melodii preinstalate super distractive.

Intrebari frecvente despre motocicletele electrice pentru copii

1. Sunt motocicletele electrice pentru copii sigure?

Da, motocicletele cu baterie pentru copii sunt foarte sigure pentru ca se adapteaza la dimensiunea celor mici, astfel incat sa poata atinge pamantul cu picioarele. Au roti late si rezistente/sau roti de sustinere detasabile, care ofera o stabilitate mai mare pentru cei mici. In plus, unele modele au un sistem de franare automata pentru a spori siguranta copilului in timpul conducerii.

2. Pot doi copii sa conduca o motocicleta electrica pentru copii?

In functie de modelul ales, exista posibilitatea ca doi copii sa conduca aceeasi motocicleta. In mod normal, motocicletele electrice de 12V pot fi cu doua locuri, daca sunt suficient de mari, deoarece au un scaun mai lat, perfect pentru doi copii mici de 3-4 ani sau pentru unul mai mare, de pana la 6-8 ani.

3. De la ce varsta sunt potrivite pentru copii motocicletele alimentate cu baterii?

Motocicletele pentru copii sunt potrivite pentru copiii de la 1 an, cu cateva exceptii in care modelul este foarte mare (ca inaltime), iar copilul are nevoie de o marime mai mare (sa fie mai inalt) pentru a conduce jucaria. Cu toate acestea, marea majoritate a motocicletelor de 6v si 12v sunt potrivite pentru copiii cu varsta de 1 si peste aceasta varsta.