Andreea Marin vorbeste despre relatia cu turcul!

Andreea Marin are de cateva luni o relatie cu Tuncay, un medic turc pe care k-a cunoscut in timpul unor tratamente in Turcia. Acestia si-au petrcut impeuna sarbatorile, iar relatia devine din ce in ce mai serioasa, amandoi gandindu-se la casatorie.

„Sunt într-un moment bun, din toate punctele de vedere. Sunt într-un punct bun cu fostul meu soţ, de înţelegere. Sper că am înţeles amândoi ceva din tot ce s-a întâmplat. Tuncay nu mă vede ca o vedetă. Am decis că trebuie să punem relaţia noastră mai presus de orice.

Trebuie să ne trăim dragostea în acord cu ceea ce vrem noi, nu cu ceea ce vor alţii. Nu vreau să fac paradă cu dragostea mea. Port inelul de logodnă cu mândrie, e firesc. Primit de la omul drag, simţi că e acolo cu tine. Nu mă aşteptam ca relaţia noastră să evolueze atât de repede.

Da, ne gândim amândoi la următorul pas. După ediţia << Preţuieşte viaţa >> de pe 31 decembrie, voi pleca pentru câteva zile din ţară, într-o mică vacanţă, cu fiica mea şi cu Tuncay. În noul an îmi doresc o nouă viaţă de cuplu, pe care mă pot sprijini, dragoste, sănătate pentru noi toţi şi tot ce e mai bun pentru fiica mea”, a declarat Andreea pentru Antena 1.