Iata ce suma colosala a primit familia micutului Ionut pentru fiecare aparitie Tv!

Tragedia micutului de 4 ani care a fost ucis de caini comunitari a starnit multe controverse. Insa asa cum era de asteptat, circula zvonuri cum ca familia Anghel nu a aparut la Tv fara sa primeasca o suma destul de mare de bani. Mihai Traistariu, cel care a avut o pozitie ferma impotriva eutanasierii cainilor ar fi primit pe facebook urmatorul mesaj:

„7500 Euro pt fiecare aparatie la TV, 1 000 000 de euro vrea familia Anghel sa ceara despagubiri de la primarie. Sute de mii de catei vor fi ucisi (nu doar cei din curtea respectiva, nu doar cei din Parcul Tei, nu doar cei din Bucuresti, ci sute de mii de caini din toata Romania). Despagubirile si moartea cainilor, le vom plati noi, contribuabilii. Era mai ieftin ca familia Anghel sa faca o colecta, sa le angajam o bona RESPONSABILA dar acum e prea tarziu. Retarda asta care provocat toata tragedia rade. Noi plangem. Plangem pentru ca stim ca primii pe lista neagra vor fi cateii blanzi, deja sterlizati, sau puii. Ei sunt cel mai usor de prins. Plangem pentru ca stim ca metoda omorarii in masa este, nu doar barbara, dar si ineficienta. Peste 10 ani, numarul cainilor nimanui va fi constatat si probabil ca lumea se va trezi. Dar cu ce pret?! ” a fost mesajul primit de cantaret.

Acesta a facut publica informatia si a adaugat:

„7.500 de euro a luat familia Anghel pentru fiecare aparitie Tv? Wow … nu-mi vine sa cred! Asta inseamna aproape 300 de milioane de lei vechi pentru fiecare aparitie … Si cer despagubiri de 1.000.000 de euro? Hm … Acum se leaga totul! Abia in secunda asta inteleg de ce-i asa vehementa mama lui Ionut pe pagina ei de Facebook ! Are tot interesul !”