Khloe Kardashian si-ar putea pierde noul conac dupa ce a fost victima unui escroc

Khloe Kardashian , in varsta de 36 de ani, a avut o teama extraordinara pentru ca a avut incredere in cine nu trebuia, pentru ca, din cauza unui escroc , ar putea pierde conacul de milioane pe care il construieste in Hidden Hills, California .

Cele de mai sus a fost impartasita de si femeia de afaceri in cel mai recent capitol din „Keeping Up With The Kardashians” , unde i-a spus surorii ei Kendall Jenner ca ea si Kris Jenner au gresit proiectul noilor lor case in mainile persoanei, pentru ca a preluat actele caselor dupa ce a fost concediat, asa ca acum nu mai pot face absolut nimic cu investitiile lor.

„Un antreprenor a plecat cu faptele noastre, cu o suma mare din banii nostri si nu avem voie sa intram in proprietatile noastre. Asa ca nici macar nu putem face ca un nou antreprenor sa preia conducerea in timp ce incercam sa ne recuperam actul sau sa inchidem escrow”, a marturisit Khloe, care a decis sa rezilieze serviciile antreprenorului dupa ce a descoperit ca are antecedente penale.

„Am verificat antecedentele lui. Avea o foaie de rap de 35 de pagini. Am sfarsit prin a-l concedia pentru ca a supt si a incercat sa ma fure. Acum ne-a preluat casele si au ramas paralizate”, a fost sincera sora lui Kim si Kourtney Kardashian .

Desi inca nu s-a pierdut nimic, COVID-19 a complicat procesul de judecata impotriva constructorului, intrucat cauza nu poate fi adusa, deocamdata, in fata Judecatoriei.

„Nu putem sa luam in judecata in acest moment din cauza COVID. Asa ca mai intai trebuie sa rezolvam totul prin mediere. E o prostie. Va trebui sa depunem un proces foarte puternic impotriva acestei oribile fiinte umane, pentru ca avem nevoie de banii inapoi sau avem nevoie de nenorocitele noastre de case”, a spus suparata mama lui True Thompson.

Problema inselatoriei este si mai complicata pentru ca Khloe si Kris si-au pus toate eforturile in acea proprietate, in asa masura incat matriarha Jenner a decis sa se desparta de vechea ei casa in urma cu cateva luni , sperand sa se mute acasa cat mai curand posibil. . din visele lui, fara sa-si imagineze ca va ajunge sa devina un adevarat cosmar.

„Sunt atat de suparat pe acea persoana. Mi-am vandut casa cu luni in urma”, a spus Kris Jenner in acelasi capitol.

Cum sunt casele pe care le construiesc?

Potrivit diverselor institutii de presa, locuinta lui Khloe va avea o suprafata de 18.000 de metri patrati , cu opt dormitoare, 9,5 bai, o bucatarie, o sufragerie, un living, o camera principala, un birou, un living. cinema, cu sala de sport, cu garaj pentru opt autovehicule si cu pensiune.

Casa lui Kris este putin mai mica, se pare ca are o dimensiune de 17.000 de metri patrati.

Detaliile interioare ale acestora din urma nu au fost inca dezvaluite, asa ca va trebui sa fim vigilenti cand vor iesi la iveala.

Inainte de a trece in mainile Kardashian-Jenners, in loc exista o ferma, care a fost impartita, in 2012, de un dezvoltator local.

Pana atunci i-a apartinut lui Ronald Tutor , magnatul constructiilor, care i-a inchiriat-o o vreme lui Britney Spears .

Tutor a vandut proprietatea, cu 7 milioane de dolari, unui dezvoltator local, care a daramat-o, dar nu a construit nimic in locul ei.

Ulterior a fost vandut defunctului Woodbridge si apoi unui alt dezvoltator, care a fost cel care a reusit in cele din urma sa finalizeze proiectul de arhitectura.