Ce trebuie sa stii inainte de a te apuca de renovari

Începerea unui nou proiect de renovare poate fi destul de copleșitor. La urma urmei, sunt atât de multe detalii de luat în considerare, încât poate fi un pic cam greu să știi de unde să începi când vine momentul să implementezi o viziune pentru produsul tău final. Având în vedere acest lucru, iti prezentam cateva intrebari importante pe care trebuie sa ti le adresezi înainte de a începe următorul dvs. proiect de renovare. Folosiți-le pentru a crea un cadru excelent pentru renovarea locuintei dvs.

Cum doriti sa arate produsul final?

Înainte de a putea începe renovarea, ar trebui să aveți o viziune în minte cu privire la cum ați dori să arate rezultatul final. Începeți să dezvoltați această viziune gândindu-vă la orice lucru pe care doriti sa il schimbati. De exemplu, poate că nu aveți suficient spațiu în bucătărie pentru tine si partenerul tau si vreti sa gasiti o metoda de a mari un pic incaperea, sau poate ca va doriti mai multe spatii de depozitare. Apoi, faceți tot posibilul pentru a va imagina ceea ce ați dori să vedeți în schimb. Poate că ai visat întotdeauna să ai o insulă de bucătărie mai mare unde să gătești și să te distrezi, sau poate ai vrea ca niște dulapuri încorporate in care sa iti păstrezi intr-un mod organizat toate bunurile. Doar tu stii de ce anume ai nevoie. Pentru cateva idei puteti vizita cozzy.ro, astfel incat sa stiti exact ce aveti de facut.

Ce îți place la spațiul tău actual? 

Apoi, este timpul să vă gândiți la ceea ce vă place la spațiul dvs. actual. Acest lucru vă va ajuta să stiti ce ce poate rămâne la fel în timpul renovării. De asemenea, vă va da o idee despre cât de mare va trebui să fie bugetul. O reîmprospătare a băii cu o nouă culoare și accesorii fresh te va costa mai putin decat daca ai renova intreaga incapere. Pe de alta parte, dacă faceți modificări mari, probabil că veți dori să angajați un specialist, dar dacă efectuați doar câteva mici modificări, atunci ati putea face chiar dvs. acest lucru. Asigurați-vă că sunteți realist atunci când vă gândiți cât de multă muncă sunteți pregătit să depuneti dvs. sau bugetul pe care il aveti disponibil pentru un specialist in renovari.

Cât de mult vă puteți permite în mod realist?

Următorul lucru pe care trebuie să-l faci este să-ți stabilesti un buget. Începeți prin a arunca o privire la modul în care intenționați să plătiți pentru proiect. Veți folosi niște bani pe care i-ați economisit sau îi veți finanța prin ceva de genul unui împrumut de capital propriu sau a unei linii de credit? Apoi, uitați-vă la cât de mult vă puteți aștepta în mod rezonabil să cheltuiți. Puneti pe o lista toate modificarile pe care vreti sa le faceti si aproximati cam cat v-ar costa in totalitate intreg proiectul.

Care este stilul tău personal?

Ultimul lucru pe care trebuie să-l determinați este stilul tau personal. Acest lucru vă va ajuta să începeți să decideți cum ați dori să arate produsul dvs. final, ce mobila baie va doriti, cum vreti sa fie peretii, si lista continua cu multe alte detalii, precum și ce produse ați putea dori să utilizați pentru a vă indeplini dorinta. Odată ce aveți în vedere acest lucru, puteți cauta diverse site-uri de inspiratie in design interior.