Cum sa-ti dai seama ca-ti place de cineva

Fluturi in stomac, rasete ametitoare, fiori prin tot corpul – inseamna ca incepe sa-ti placa de cineva. Daca te simti destul de confuz, nu-ti face griji. Suntem aici pentru a te ajuta sa intelegi sentimentele tale si sa-ti dai seama daca persoana din mintea ta este doar o prietena sau daca s-ar putea intampla ceva mai mult.

Daca vrei sa stii cum sa-ti dai seama ca-ti place de cineva, citeste mai jos

Afla ce inseamna sa-ti placa de cineva

Urban Dictionary defineste o pasiune ca ,,o dorinta arzatoare de a fi cu cineva pe care ti se pare foarte atractiv si extrem de special”. Pasiunile te fac sa simti emotii nebunesti – cum ar fi sa te simti timid si sa te blochezi in acelasi timp. Nu poti alege intotdeauna de cine iti place, dar poti alege modul in care reactionezi dupa ce iti dai seama ca iti place de cineva.

Realizeaza ca exista diferite tipuri de placeri

Termenul ,,pasiune” este folosit foarte mult. Poate insemna ca pur si simplu ai o pasiune casual pentru cineva sau ca iti place foarte mult . Este important sa ne amintim ca nu toate sentimentele puternice sunt romantice, unele dintre ele pot fi si platonice. Sa te increzi in cineva si sa devii foarte apropiat de cineva, fara a avea neaparat sentimente romantice pentru persoana, este un lucru cu adevarat special.

Ia in considerare cat de mult iti place persoana

Facand acest lucru, iti poti da seama cum sa procedezi cel mai bine – daca ar trebui sa-ti pastrezi sentimentele pentru tine sau sa impartasesti sentimentele tale. Citeste in continuare pentru a te ajuta sa-ti dai seama cat de mult iti place de cineva.

Retine cum te comporti in jurul persoanei de care iti place

Fii atent la comportamentul tau fizic. Observa modul in care reactionezi instinctiv atunci cand esti langa persoana. Oamenii diferiti vor reactiona diferit si, in general, va fi o reactie subconstienta. In general, atunci cand esti indragostit, vei reactiona intr-unul din cele doua moduri – fie devenind cu adevarat timid si nevorbaret, fie devenind cu adevarat vorbaret si activ.

Ia in considerare modul in care te simti in jurul persoanei care iti place

Cel mai frecvent semn ca iti place de cineva este senzatia ca ai un milion de fluturi care zboara in jurul tau atunci cand cineva special este acolo. Se poate simti, de asemenea, ca inima ta face un salt atunci cand vezi persoana si te simti cald si ametit. Te simti brusc nervos, dar emotionat in acelasi timp? Poate simti ca vrei sa imbratisezi acea persoana sau sa fii cu ea tot timpul. Toate acestea sunt reactii normale cand te-ai indragostit. Simti ca ai renunta la ceva pentru a fi langa persoana respectiva? Mintea ta este doar la acea fata, iar gandul la alte fete sau escorte Brasov te intristeaza? Atunci s-ar putea ca intr-adevar sa te fi indragostit de aceasta fata.

Observa cum actionezi in jurul prietenilor si al persoanei de care iti place

A avea o pasiune pentru cineva te poate face sa doresti brusc sa fii vedeta conversatiei sau sa nu vorbesti deloc atunci cand persoana este in jur. Daca vorbesti cu un grup de prieteni si persoana de care iti place se alatura grupului, ce faci? Tu: simti brusc ca ai nevoie sa fii centrul atentiei? S-ar putea sa te regasesti dirijand conversatia, astfel incat sa poti vorbi despre ceva misto pe care l-ai facut in incercarea de a impresiona fata.

Observa daca depui mai mult efort in aspectul tau

Un semn major al indragostirii de cineva este ca vrei sa arati frumos in jurul acelei persoane. Iti petreci mai mult timp imbracandu-te dimineata? Ai cumparat haine noi pe care ai crezut ca i-ar putea placea fetei? Iti petreci o cantitate suplimentara de timp pregatindu-ti parul, doar in cazul in care o vei vedea pe fata in acea zi? Daca da, cu siguranta ai o pasiune.