Ce este CryptoBlades si cum functioneaza?

CryptoBlades este un RPG NFT bazat pe web, lansat pe Binance Smart Chain si dezvoltat de Riveted Games, care a fost infiintat in 2014. CryptoBlades nu necesita nicio descarcare, deoarece este disponibil in orice browser. In ceea ce priveste jocul, CryptoBlades este la fel de simplu ca un joc de tip clicker. Cel mai bun exemplu apropiat in acest sens este Adventure Quest Worlds, clasic.

Viziunea jocului este de a oferi jucatorilor sai controlul asupra activelor lor digitale, de a face din joc un „Joc de castigat” si de a creste gradul de adoptare a tehnologiei blockchain in viata lor de zi cu zi.

Cum functioneaza CryptoBlades (SKILL)?

Deoarece CryptoBlades este un joc de browser, jucatorul trebuie sa acceseze Internetul pentru a juca pe site-ul sau oficial CryptoBlades. In plus, contractele lor CryptoBlades sunt implementate pe Binance Smart Chain, unde jucatorul va trebui sa aiba o suma nominala de criptomonede BNB pentru a plati taxe tranzactionale de gaz.

Binance Smart Chain (BSC) este un blockchain care ofera functionalitate smart contract si compatibilitate cu Ethereum Virtual Machine (EVM). BSC functioneaza in paralel cu lantul Binance existent si permite tranzactionarea rapida pe acel lant existent. In acelasi timp, aplicatiile descentralizate puternice sunt construite pe BSC, deci o arhitectura dual-chain.

Miezul jocului se bazeaza pe recompensarea jucatorilor cu jetoane SKILL. Fiecare token, la momentul scrierii, are un pret de 148,40 USD (incepand cu 24 mai 2021, avea un pret de doar 2,10 USD). Pentru a castiga aceste jetoane ABILITATE, jucatorii trebuie sa invinga inamicii si sa participe la raiduri. In plus, jucatorii pot angaja personaje suplimentare pentru a maximiza bataliile si jetoanele IMPARARI castigate inainte de a necesita rezistenta pentru a continua, iar armele pot fi falsificate sau refacate pentru a creste puterea totala. In cele din urma, jucatorii isi pot schimba personajele si armele pe o piata deschisa sau isi pot miza castigurile din jetoanele SKILL pentru a primi ulterior jetoane SKILL ca recompensa, la fel ca miza.

Cum sa incepi sa joci CryptoBlades?

Pentru a-ti recruta primul personaj, jucatorii au nevoie de 1,2252 Skill si .001 BNB pentru benzina. In plus, jucatorii trebuie sa aiba .0015 BNB pentru batalii.

1. Descarcati portofelul digital numit MetaMask.2. Jucatorii trebuie sa creeze un cont Binance pentru a cumpara monedele BNB necesare.3. De acolo, monedele BNB achizitionate pot fi transferate in MetaMask.4 pregatit. Odata ce aveti BNB, mergeti la ApeSwap pentru a obtine jetoane SKILL de indata ce MetaMask s-a conectat.

CryptoBlades a prezentat si pachete pe lansarea lor, iata ce a fost furnizat:

Value Pack  – 101 USD – 4 caractere, 3 pica, 1 cont, castiguri curente de 90 USD pe luna / 1.080 USD pe an in dividende•  Pachet Standard  – 154 USD – 4 caractere, 4 pica, 1 cont, castiguri curente de 150 USD pe luna / 1.800 USD pe an in dividende •  Pachete maxime  – 206 USD – 4 caractere, 5 pica, 1 cont, castig curent de 220 USD pe luna / 2.640 USD in dividende anuale.

Cum sa joci si sa castigi la CryptoBlades ?

CryptoBlades, in esenta, este un joc de lupta in care jucatorii isi pot imbunatati personajele si pot crea echipe epice. Jocul are patru elemente prezente, care sunt Pamantul, Focul, Fulgerul si Apa. Toate personajele, armele, atributele armelor si inamicii li se atribuie un articol. Elementele maresc sau scad sansele de succes la lupta. Ca si Pokemon, aceste articole au avantaje si dezavantaje de tip.

•  Foc  : puternic impotriva pamantului, slab impotriva apei.•  Pamant  : puternic impotriva fulgerului, slab impotriva focului•  Fulger  : puternic impotriva apei, slab impotriva pamantului•  Apa  : puternic impotriva focului, slab impotriva fulgerului

Jucatorii vor incepe intr-o Plaza pentru a selecta un personaj pentru lupta. Un jucator poate avea doar 4 personaje la un moment dat, iar fiecare personaj costa 1,2252 ABILITATI pentru a bate. Fiecare personaj are 200 de rezistenta pentru a concura in cinci batalii, iar rezistenta se regenereaza la o rata de una la fiecare 5 minute.

Lupta este simpla. Jucatorii aleg un personaj generat aleatoriu si un inamic cu care sa lupte. Va rugam sa retineti ca jucatorul va cheltui o taxa nominala de gaz BNB pentru a intra in lupta. Jocul se lanseaza apoi pentru rezultatul meciului si scrie rezultatele in blockchain. Acesta este locul in care jucatorii primesc jetoane INDEPENDERE si experienta de caracter. Recompensa SKILL depinde de puterea inamicului invins; inamicii mai puternici echivaleaza cu mai multe jetoane INDESCRIERE.

ABILITATEA si experienta dobandite sunt stocate pana cand jucatorul initiaza o tranzactie pentru a transforma simbolul INDEPENDERE in portofel si pentru a aplica experienta personajelor sale.

CryptoBlades ofera, de asemenea, arme care pot fi obtinute in joc si sunt evaluate de la o stea la cinci. De asemenea, jucatorii isi pot creste puterea generala de lupta cautand noi arme la fierar. Va rugam sa retineti ca procesul de forjare foloseste RNG si sansele de a primi fiecare nivel de arme sunt urmatoarele:

•  O stea  = 44% sansa •  Doua stele  = 35% sansa •  Trei stele  = 15% sansa •  Patru stele  = 5% sansa •  Cinci stele  = 1% sansa

Reformarea este posibila si in joc si combina o arma cu alta prin arderea armelor mai putin valoroase. Acest lucru le permite jucatorilor sa faca upgrade la arme mai bune din lista lor anterioara de arme cu statistici scazute.

Va rugam sa retineti ca CryptoBlades este un joc blockchain, ceea ce inseamna ca jucatorii detin NFT-urile lor si au dreptul sa vanda si sa schimbe orice obiecte pot. CryptoBlades a implementat o piata pentru a face acest proces fiabil. Jucatorul poate cauta personaje si arme pe care alti jucatori le-au enumerat.

Ar trebui sa particip?

La fel ca si alte jocuri blockchain NFT, oamenii doresc sa joace acest joc pentru potentialul sau de castig. Si la fel ca articolul nostru anterior pentru Axie Infinity sau My DeFi Pet, exista riscuri, deoarece valoarea jetonului este volatila, ceea ce inseamna ca poate castiga sau pierde mult. Astfel de lucruri au nevoie de cercetare si rabdare pentru a lua nu numai decizii bune de joc, ci si decizii financiare. Din nou, da, este un joc, dar necesita bani reali, asa ca, daca vrei sa-l incerci, asigura-te ca folosesti banii suplimentari pe care esti dispus sa-i cheltuiesti.