Iulia Albu i-a pus gand rau lui Velea

Ceea ce zilele trecuta parea un mic schimb de replici taioase, iata ca s-a transformat intr-un mare scandal. Dupa ce Alex Velea a jignit-o pe Iulia Albu, criticul de moda este hotarata sa se razbune. Si cum ar putea-o face mai bine, daca nu i-ar afecta cariera cantaretului?

Iulia vrea sa trimita notificari tuturor primariilor din Romania, iar in cazul in care Alex Velea este invitat la un concert si numele de Iulia Albu este pronuntat, primariile ar avea sume fabuloase de platit catre criticul de moda, drept daune.

“Nu o sa ii mearga deloc cu mine! Am sa il dau si in judecata pentru jignirile aduse, in plus, am sa ma adresez legal tuturor celor care il vor invita la concerte in orasele din tara, in special primariilor! M-am hotarat sa trimit notificari in care sa specific faptul ca, daca la un concert sustinut de Velea, se va aduce o singura data in discutie numele meu, daca va fi pronuntat sau ironizat, voi cere despagubiri uriase edililor din localitatile respective! In atari conditii, cred ca oamenii aceia se vor gandi de doua ori daca il vor invita pe acest cantaret la evenimentele organizate de ei! In plus, nici Alex nu isi va mai permite sa ma persifleze sau sa ma injure in fel si chip dupa bunul lui plac! Sunt un om care a studiat Dreptul si stiu toate masurile legale pe care trebuie sa le iau in cazul lui! Nu voi lasa lucrurile asa!”, a declarat Iulia Albu!

Ce vrea sa faca Iulia Albu este destul de periculos, pentru ca un artist, in plina reprezentatie pe scena, nu poate fi controlabil! Exista posibilitatea ca lui sa ii scape vreo remarca si sa coste prea scump o asemenea gafa! De aceea, ca sa se asigure, primarii sau alte persoane care organizeaza astfel de spectacole vor face un contract strict cu managerul cantaretului in care se va specifica ferm ca nu are voie sa pronunte numele Iulia Albu sau sa faca vreo referire la omul de moda! In caz contrar, va suporta toate amenzile legale!”, a declarat un specialist in domeniul artistic pentru WOWbiz!