Reguli ale intalnirilor casual pe care trebuie sa le urmati

Pentru a intelege cum sa construiesti o relatie casual care sa se potriveasca dorintelor si nevoilor tale, trebuie mai intai sa intelegi ce este o relatie casual; cuvantul casual poate insemna lucruri diferite pentru diferite persoane.

Gasirea unei relatii casual in orasul tau poate fi o provocare. S-ar putea sa va bazati pe reclame personale sau pe site-uri de intalniri online. In aceste zile, este usor sa gasiti site-uri gratuite cu curve ieftine Alba care functioneaza cu adevarat. Fie ca sunteti in cautarea unei conexiuni de dragoste doar pentru intalniri casual cu femei pe bani Tulcea, de exemplu, exista o multime de optiuni excelente. 

Ce este o relatie casual?

O relatie casual este o relatie emotionala si fizica intre doua persoane care poate include sex si ar putea sa nu includa angajamentele unei relatii angajate in mod traditional. Acesta este un bun punct de plecare, deoarece este simplu, clar si va permite sa construiti limite care sa se potriveasca dorintelor si nevoilor dvs. in relatie. Acest lucru este important, deoarece fiecare relatie este diferita, chiar si cele casual. 

Nu exista o definitie sau un set de reguli care sa functioneze pentru toata lumea. O relatie de succes este construita pe granite si asteptari de comun acord. Relatiile ocazionale sunt adesea mai usoare, deoarece relatia nu este prioritatea principala in viata persoanelor implicate; nu necesita atat de mult timp sau intretinere ca o relatie angajata.

De ce sa ai o relatie casual?

Exista multe motive pentru care ati putea lua in considerare o relatie casual. Poate fi vorba de orice, de la sex casual pana la cadrul care se potriveste cel mai bine cu timpul pe care sunteti dispus sa-l puneti intr-o relatie. Uneori se datoreaza faptului ca nu sunteti gata sa fiti investiti puternic emotional intr-o relatie sau pentru ca sunteti in cautarea a ceva care sa va satisfaca nevoile chiar acum, dar nu doriti o relatie care poate creste in viitor.

Aceasta nu este o lista exhaustiva. Exista multe alte motive pentru a fi intr-o relatie casual si aceste motive nu trebuie sa existe independent unul de celalalt. O persoana poate alege sa se afle intr-o relatie casual din unul sau dintr-o combinatie a acestor motive. Ca si in cazul oricarei relatii, este vorba despre construirea unei relatii care sa raspunda nevoilor dvs.

Este o relatie casual potrivita pentru tine?

Daca nu ati mai avut niciodata o relatie casual, este greu de stiut daca este tipul de relatie potrivit pentru dvs. Sa ne uitam la cateva dintre avantajele si dezavantajele unei relatii ocazionale:

Avantajele relatiilor ocazionale

Mai mult timp doar pentru tine. Intr-o relatie intamplatoare, relatia nu este cea mai mare prioritate din viata ta. Ca atare, ai mai mult timp sa te concentrezi asupra ta si asupra lucrurilor de care ai nevoie pentru a fi fericit si pentru a avea grija de tine. Se pune mai putin accentul pe ingrijirea nevoilor celeilalte persoane. 

Viata ta poate fi mai putin complicata. O relatie casual este mai simpla decat o relatie angajata. Cand o relatie se complica, necesita mai mult timp si efort pentru a trece prin lucruri. Relatiile ocazionale nu necesita acel timp sau intretinere. Daca prosperati sa lucrati in situatii dificile cu partenerul dvs., o relatie casual nu este probabil cea mai potrivita pentru dvs.

Puteti explora non-monogamia. Aceasta inseamna ca este posibil sa nu vedeti o persoana exclusiv. Atat dvs., cat si partenerul dvs. puteti vedea alti oameni. Acest lucru functioneaza daca doriti sa va pastrati optiunile deschise sau daca doriti doar sa va distrati. Este posibil sa nu functioneze daca doriti sa fiti cu o singura persoana si doriti ca acea persoana sa fie doar cu dvs.

Va puteti concentra pe acum. Relatiile ocazionale nu se refera la construirea unui viitor impreuna. Se concentreaza pe aprecierea si aprecierea a ceea ce se intampla acum. Daca vrei ca cineva sa se bucure de momentul alaturi de tine, o relatie intamplatoare ar putea fi pentru tine. Daca vrei sa devii un viitor in relatia ta, o relatie intamplatoare nu va satisface aceste nevoi.

Va vedeti cand doriti. Relatiile ocazionale nu implica de obicei sa vorbesti zilnic sau sa-ti rearanjezi programul pentru a-ti face timp pentru cealalta persoana. O relatie obisnuita functioneaza, in general, in orice perioada de timp este convenabila pentru amandoi. Daca vrei sa petreci mult timp cu partenerul tau si esti dispus sa faci miscari in viata ta pentru a-ti face mai mult timp pentru cealalta persoana, probabil cauti mai mult decat o relatie casual.