Vedetele se ingramadesc la premiera filmului „Stories of Valentine”

Desigur, un film cu atat de multi actori cunoscuti a promis multe. Asa a fost si cazul filmului ”Stories of Valentine” care a avut premiera pe marele ecrane, iar actorii au fost prezenti pe unul dintre marile covoare rosii la premiera din Los Angeles .

Hai, ce ar fi putut trece printr-o simpla prezentare este o societate de comedie romantica, devenita un intreg spectacol si parada de chipuri cunoscute pe care trebuie sa le trecem aproape prin obligatie. Deci haideti sa vedem celebritatile, rochiile, glamourul si cele mai bune si mai rele zambete…

Historias de San Valentine Premiere

Dintre fete o vom evidentia pe Jessica Alba , imbracata in paun si cu unele dintre acele platforme care te ameteste doar privindu-le si pe Jessica Biel, Anne Hathaway si Jennifer Garner , cele trei foarte frumoase pentru gustul meu, mai ales Jennifer pentru ca ea este una dintre acele fete care nu se schimba cand se imbraca, ci ca par diferite, obisnuita sa o vada cu fetele in blugi, in rolul ei de mama cu fata spalata, care atunci cand isi imbraca o rochie si isi picteaza ochiul arata incredibil.

Historias de San Valentine Premiere

Momentan cupluri pe care urmeaza sa ii pun in evidenta, actorii din ‘Grey’s Anatomy’: Eric Dane cu sotia sa foarte insarcinata (da, erau singuri, nu erau in plan de trio, neconsiderati…) si Patrick Dempsey cu sotia lui. In plus , Ashton Kutcher si-a purtat Demi Moore de bunavoie, laudandu-se cu chati, se spune (sau ea despre el, lucrurile asa cum sunt).

Historias de San Valentine Premiere

Una dintre cele care a atras cel mai mult atentia a fost Julia Roberts care nu a ezitat sa pozeze alaturi de nepoata ei Emma care participa si ea la film. 

Historias de San Valentine Premiere

Acum moment misto care trebuie comentat mult.

Historias de San Valentin Premiere

Trebuie sa incep prin a vorbi despre Bradley Cooper , recent redescoperit . Serios, devine din ce in ce mai grozav, e ca vinul bun, care se imbunatateste de-a lungul anilor, desi, ca sa nu ma schimb, trebuie sa-mi ascut creionul (si sa nu las pe nimeni sa caute cuvinte secunde in propozitie). Si adevarul este ca Brad, sa vedem, iubire, creatura din spatiu, suflet de pui , ce ti-ai facut cu fata?Pentru ca inteleg ca din cand in cand ma las purtat de machiaj si parca port masca de Taur Sezut, dar a ta… Ma lasa moarta. Daca vezi ca ti-am spus, ca lasi autobronzantul deoparte, ca iti pune portocale si daca pe deasupra nu stii sa ti-l dai, bine pentru ce se intampla, se pare ca ai naufragiat pe insula ‘Lost’ fara brici, te dau urechile, baiete!… Pacat, ce spune Renee despre toate astea?

Historias de San Valentin Premiere

Si in sfarsit, desigur, a existat omniprezentul Taylor Lautner (cu un costum complet amortizat, va avea altul sau le cumpara pe toate la fel? Arata mereu la fel) care nu a putut poze cu Taylor Swift-ul sau de cand era unul. de marele absent pentru noapte (pacat, draga, pacat), Topher Grace care nu stiu cred ca este frumos, dar e ca „snuggly”, si Carter Jenkins .

Dupa cum puteti vedea, cel mai aglomerat, acum vom vedea daca filmul se ridica la nivelul actorilor sai. Deocamdata las trailerul, pe 12 februarie, in toate cinematografele. Vreau sa-l vad, marturisesc.