Cand se indragosteste un barbat

Ce îl face pe un bărbat să se îndrăgostească și să vrea să-și petreacă restul vieții cu cineva? Ce este acea magie „săgeata lui Cupidon” care l-ar face brusc să realizeze că ea este ALEASA? Deși este adevărat că diferiți oameni se îndrăgostesc în moduri diferite, iar bărbații și femeile se gândesc adesea la dragoste și relații în mod diferit, există câțiva factori comuni care sunt surprinzător de consecvenți de la bărbat la bărbat.

Trebuie să fie pregătit

Ai cunoscut un barbat pe un site de matrimoniale si simti ca sunteti atat de compatibili? Insa, parca ceva il retine sa se implice mai mult. Fiecare om are anumite premise pe care trebuie să le îndeplinească sau să le experimenteze înainte de a fi dispus să se îndrăgostească și să se angajeze să-și petreacă restul vieții cu tine. Aceste condiții prealabile sunt, totuși, unice și personale pentru fiecare om. Pentru unii bărbați, trebuie să aibă o anumită vârstă.

Pentru alți bărbați, trebuie să aibă o anumită sumă de venit sau cariera lor trebuie să fie la un anumit nivel. Sau el poate avea nevoie să se simtă ca poate intretine o familie din toate punctele de vedere. Oricare ar fi condițiile prealabile, majoritatea bărbaților au un anumit nivel de realizare pe care simt că trebuie să-l atingă înainte de a-și permite să se stabilească și să-și petreacă restul vieții cu cineva. Deci, dacă un bărbat îți spune că nu e pregătit, cel mai bun lucru pe care-l poți face e să-l crezi.

Trebuie să știe că te poate întreține

Fiecare barbat vrea să se simtă ca este capabil – că el poate oferi o relație, o familie și calitatea vieții pe care femeia de langa el si-o doreste si o merita. De fapt, sentimentul ca este capabil este esențial pentru ca un bărbat să se îndrăgostească și să decidă că, da, tu ești femeia cu care vrea să fie. Așa că dă-i drumul… Lasă-l să plătească pentru cină, lasa-l sa te ajute atunci cand ai nevoie chiar si de un mic sprijin. Să permiți unui om să se simtă capabil nu înseamnă să-ți minimalizezi propriile capacități. Este vorba despre a-l lăsa pe barbatul tău sa exprime cine este fără să găsească defecte, să concureze sau să se certe. Și dacă ai deja un bărbat și face o treabă bună, atunci apreciază-l.

Trebuie să se simtă încrezător că nu-ți va face rău

E dureros pentru un bărbat să te vadă plângând bazându-se pe ceva ce a făcut. Acestea fiind spuse, dacă el crede că tu stii deja că el este cel pentru tine, dar EL nu este sigur despre tine încă, cel mai bun lucru pe care il poti face este sa ai rabdare. Nu pune presiune pe el in absolut nici un fel. Vezi tu, îi este teama ca dacă merge mai departe cu relația, și șase luni mai târziu își dă seama că relația nu este cu adevărat ceea ce vrea, îți va provoca mai multă durere. Așa că dacă abia începi să te întâlnești cu el, uite ce ar trebui sa faci: fii la fel de devotată lui și relației ca și cum si el ar simti asta, chiar daca nu o simte.

Când vă păstrați opțiunile deschise, va fi mult mai puțin probabil ca un tip să simtă nevoia să se retragă la începutul unei relații. Și dacă o face… inseamna ca nu a fost pentru tine. Dacă se îndepărtează de tine sau chiar te părăsește, asta e dezamăgitor, mai ales dacă ți-a plăcut cu adevărat de el. Dar din moment ce v-ați păstrat opțiunile deschise, puteți merge mai departe și puteți găsi pe cineva care se simte entuziasmat sa fie cu dvs.

Trebuie să simtă chimia sexuală cu tine

El vrea viața lui sexuală cu tine să fie uimitoare – la fel ca tine! Deci, iată ce este minunat: Când vă simțiți confortabil și încrezător în propriul corp și cu propria sexualitate, veți conduce de fapt chimia sexuală în relație. Fie că faceti deja sex împreună sau nu, conexiunea cu sexualitatea ta pune un vibe care îi comunică că viața voastra sexuală va fi uimitoare.