Cele mai bune bancuri cu motociclisti

Ii vedem peste tot in trafic, iubesc libertatea si viata pe doua roti. Exact, este vorba despre motociclisti. De-a lungul timpului, imaginea mototciclistului s-a schimbat in fel si chip, de la traditionala imagine a iubitoriului de Harley Davidson, pana la imaginea pustiului teribilist. Cu toate acestea, comunitatea motociclistilor este una foarte stransa si interesanta, iar glumele care au ca subiect imaginea iubitorilor de motociclete sunt de-a dreptul amuzante. De aceea, in randurile care urmeaza, va vom prezenta cele mai bune bancuri cu motociclisti.

1. Un motociclist mergea spre casa cu viteza mare. La un moment dat, o vrabie se izbeste cu putere de el. Motociclistul opreste motocicleta, se intoarce, ridica vrabia, vede ca traieste si decide sa o ia acasa pentru a o ingriji. Acasa o pune intr-o colivie, ii ofera apa si niste paine uscata si se duce la somn. Dimineata, vrabia se trezeste buimaca si incepe sa studieze prin jurul ei speriata:“Apa…, paine…, gratii… Dumnezeule, am omorat motociclistul!

2. Un medic ginecolog, plictist de viata de medic, decide ca este cazul sa aduca putina lumina in viata sa si sa isi schimbe meseria. Cum a fost toata viata un impatimit al motocicletelor, hotaraste sa se inscrie la cursurile unei scolii de mecanici si dupa absolvire sa isi porneasca propria afacere. Zis si facut. Dupa cursuri, urmeaza proba finala: medicul trebuia sa dezasambleze complet motorul unei motociclete, sa il reasambleze, iar motocicleta sa functioneze perfect dupa aceasta operatiune. Dupa cateva ore, medicul ginecolog termina de reasamblat motorul si asteapta nerabdator rezultatul testului final. A doua zi, se prezinta la scoala si observa cu stupoare ca a absolvit cu 150%. Mirat fiind de incredibila nota, medicul isi intreaba profesorii daca nu cumva s-a strecurat vreo greseala.“Nu, raspunde unul dintre profesori. Nota dumneavoastra este corecta: 50% ati primit pentru ca ati demontat motorul motocicletei, 50% ati primit pentru ca l-ati reasamblat corect, iar 50% ati primit bonus pentru ca ati facut toata treaba prin teava de esapament”.

3. Intr-o nefericita zi se petrec trei accidente de motocicleta. Fiecare motociclist are o poveste aparte de aceea reporterii de televiziune se prezinta la fiecare dintre acestia in spital.1. Primul motociclist avea un picior in ghips. Reporterul il intreaba:“Cum s-a petrecut accidentul?”Motociclistul raspunde: “Mergeam cu 300 km/h pe motocicleta mea Suzuki cand, deodata, o roata imi aluneca pa o coaja de banana. Chiar daca am redresat motocicleta tot am intrat putin in sant si am o fisura la tibie… trece repede.”2. Cel de al doilea mototciclist avea si o mana si un picior in ghips. Reporterul intreaba:“In cazul dumneavoastra, cum s-a petrecut accidentul?”“Pai eu, posesor de Kawasaki, mergeam linistit cu 250 km/h cand vad ca un Suzuki ma depaseste si imi zic in gand ca asa ceva nu se poate, nu are cum sa fie el mai tare decat mine, asa ca accelerez. La un moment dat, o coaja de banana mi-a sarit pe vizorul de la casaca, am derapat, am intrat in sant, am o fisura la tibie si mana rupta, dar nu este nimic foarte grav.”3. Cel de al treilea motociclist este tot in ghips. Reporterul il intreaba:“Cu siguranta dumneavoastra ati avut viteza foarte mare, astfel nu ati fi ajuns in starea aceasta…”“Nuuuu, eu mergeam linistit pe Mobra mea, cu 50 km/h, cand deodata trec in viteza pe langa mine doi motociclisti. La un moment dat ii vad pe cei doi in sant, opresc motocicleta, ma dau jos si ma duc sa ii ajut cand, deodata, alunec pe o coaja de banana; concluzia – politraumatism cranio-cerebral cu paralizie temporara.

4. Printr-un sat din America trece un tip cu un Harley ultimul racnet. Ajungand in dreptul barului incepe si striga cat poate de tare:“Cine mai are motocicleta ca a mea?” La cateva zeci de minute, trece iar prin dreptul barului si striga: “Cine mai are motocicleta ca a mea?”Un tip din bar, enervat, iese afara si ii raspunde: “Eu!”. Peste alte cateva minute, motociclistul trece iar pe langa bar si de data aceasta intreaba: “Si cum se opreste?”

5. Un politist vede un motociclist, se indrepta catre el si striga:“Opreste-te! Nu vezi ca nu ai nici casca, nici faruri… nimic?!”Motociclistul raspunde: “Da-te la o parte ca nici frana nu am!”

6. Un tip ajunge la Poarta Raiului si este intampinat de Sfantul Petru care il intreaba:“Fiule, ce ai facut in aceasta viata ca sa meriti sa ajungi in Rai?”Tipul raspunde: “Mergeam pe drum cand, la un moment dat, vad o gasca de mototciclisti cu plete, haine de piele, tatuati, care maltratau o domnisoara. M-am dus la ei si le-am cerut sa o lase pe tanara fata in pace, insa nu m-au ascultat. Vazand acestea, m-am dus la cel mai dur dintre el si i-am dat un pumn direct in barba, i-am smuls cercelul din nas si i-am rasturnat si Harley-ul, spunandu-i ca daca nu o lasa in pace vor avea toti de-a face cu mine.Sfantul Petru a fost foarte impresionat si il intreba pe tanar:“Cand s-au intamplat toate acestea?”“Acum vreo 2-3 minute.”

7. Un politist opreste doua maicute pe motocicleta nu pentru ca ar fi mers prea repede ci pentru ca mergeau prea incet:“Doamna, ii spune politistul unei maicute, mergeti prea incet si incurcati circulatia.” Calugarita ii raspunde ca a vazut un semn pe care scria “20” si a considerat ca aceasta este viteza legala. Politistul ii raspunde ca viteza legala este 90 km/h, iar semnul pe care l-a vazut indica drumul national 20. La un moment dat, politistul o observa pe pasagera care tremura din toate incheieturile si era de-a dreptul transfigurata. Politistul o intreba pe prima maicuta ce se intampla cu pasagera, la care aceasta raspunde:“Nu stiu, probabil este din cauza ca tocmai am iesit pe de drumul national 270?!”