Lasa-ti copiii sa-si dezvolte abilitatile cu masini electrice pentru copii

Nu este un secret pentru nimeni ca toti copiii au o pasiune mare pentru automobile. Asa ca, probabil, nu este de mirare ca exista si masini electrice pentru copii, care se bazeaza pe designul masinilor cunoscute, cum ar fi Mercedes, Audi, BMW etc. Si nu doar designul aminteste de modelele scumpe. 

Echipamentul este de asemenea impresionant. Exista chiar si scaune din piele adevarata in masinile electrice pentru copii. Nici siguranta nu este de neglijat, deoarece franele automate si o functie de panica, oprind vehiculele electrice daca mersul devine prea rapid. 

Poti avea impresia ca dezvoltarea masinilor electrice pentru copii este foarte asemanatoare cu dezvoltarea masinilor de lux. Modelele pentru copii nu numai ca impresioneaza prin atentia lor absoluta la detalii, dar sunt si foarte bine echipate. O centura de siguranta pentru copil face parte din echipamentul standard, la fel ca pedala de acceleratie si claxonul.

Desigur, masinile au si oglinzi retrovizoare si iluminare adecvata. Daca efectele sonore comutabile nu sunt suficiente pentru copil, poate conecta un MP3 player cu muzica preferata pentru croaziera printr-o conexiune AUX. 

Citeste si: Cum alegi cele mai bune masinute electrice pentru copiii tai

Cele mai bune masini electrice pentru copii sunt cele cu scaune din piele si tablouri de bord iluminate. La maximum 8 km/h, vitezele se incadreaza intr-un interval care poate fi inca insotit in siguranta de adulti pe jos. Multe modele de vehicule electrice pentru copii au doua trepte de viteze si o treapta de marsarier. 

Viteza maxima a dispozitivelor este de obicei atinsa doar in treapta a doua. Copiii au, de asemenea, de ales fie o masina sport, un SUV sau o masina de epoca. Practic, ar trebui sa te asiguri ca copilul tau este capabil fizic sa conduca o masina electrica pentru copii. Prin urmare, ar trebui sa aiba dezvoltate anumite abilitati motorii.

Durata de viata a bateriei si control

Durata de viata a bateriei este un aspect cheie. Copilul tau nu vrea sa conduca doar cateva minute prin gradina masina electrica. Majoritatea modelelor au o durata de functionare de 1,0 pana la 1,5 ore per incarcare a bateriei. Pe de alta parte, incarcarea completa a bateriei dureaza de obicei intre opt si douasprezece ore.

Chiar daca probabil copiii ar prefera sa se descurce fara ea, o telecomanda pentru masina electrica pentru copii este foarte utila. Acest lucru iti va permite sa influentezi vehiculul de la distanta. Majoritatea dispozitivelor pentru copii au frana automata. Aceasta inseamna ca copilul nu trebuie sa franeze activ pentru a reduce viteza, dar este suficient daca acesta isi ia piciorul de pe pedala de acceleratie. 

Multe modele de vehicule electrice pentru copii au un buton special de panica pe telecomanda. De exemplu, daca copilul se indreapta spre o strada principala pe care circula masini adevarate, il poti folosi pentru a frana si a opri imediat dispozitivul. Nu conteaza daca si copilul franeaza sau chiar are piciorul pe acceleratie. 

Modelele cu usi care pot fi deschise corect, scaunele din piele sau imitatie de piele, indicatoarele si tabloul de bord iluminat sunt deosebit de realiste. Dar cu sau fara astfel de detalii, cea mai buna masina electrica pentru copilul tau, este cea care ii ofera cea mai mare bucurie.