Sfaturi utile pentru a mentine o relatie la distanta

O relatie online poate fi dificila, mai ales daca nu ati intalnit niciodata persoana fata in fata, dar nu este imposibila. Comunicand regulat, fiind cinstit si facandu-va timp pentru a va cunoaste cu adevarat, o relatie online poate creste. Incercati cateva dintre aceste sfaturi pentru mentinerea unei relatii online si asigurati-va ca urmati aceste sfaturi.

Ati gasit pe cineva pe un site de anunturi matrimoniale Bucuresti cu care doriti sa incepeti o relatie, dar locuiti la mii de kilometri distanta unul de celalalt. Relatiile pot fi dificile, dar cele la distanta sunt si mai dificile. Prin urmare, am dedicat o intreaga categorie pentru a va ajuta sa depasiti obstacolul unei relatii la distanta.

Dragoste la distanta

A avea persoana pe care o iubesti atat de departe doare si pune presiune pe relatie. Niciunul dintre voi nu vrea sa se piarda unul pe celalalt, dar uneori lupta pentru a ramane impreuna este mai mult decat va puteti descurca. Va intrebati daca cineva a reusit vreodata sa mentina o relatie online la distanta. Raspunsul este ca, in ciuda cat de dificil este, exista modalitati prin care oputeti face sa mearga atunci cand amandoi doriti sa fiti impreuna.

Sfaturi pentru intalniri online

Daca sunteti un pic timid sau sunteti nervos ca ati reintrat in scena dating-ului dupa o despartire, intalnirile online sunt o modalitate excelenta de a va reconecta. Intalnirile online cu barbati si femei singure, in locul celor fata in fata, permite o protectie mai mare atunci cand vine vorba de a cunoaste pe cineva.

Inceperea unei relatii online

Inceperea unei relatii online poate fi exaltanta. Ce trebuie sa facet:

Trimiteti mesaje cochete care va arata personalitatea

Fii direct in legatura cu ceea ce cautati intr-o relatie

Fii sinceri cu privire la nivelul de interes

Intelegeti ca uneori umorul nu se traduce in acelasi mod intr-un forum online ca si in persoana.

Mentinerea unei relatii online

Exista modalitati de a va facilita tranzitia catre intalnirile online. Puteti incerca:

– Stabilirea de intalniri saptamanale pentru a stabili rutina unui cuplu.

– Creati un calendar Google partajat pentru intalniri si actualizari.

– Trimiteti-va reciproc mici surprize, cum ar fi mici cadouri sau note de dragoste.

– Dati intalnirilor o tema pentru a le mentine unice.

Configurati ceva pentru a-l impartasi si a va implica in acelasi timp – cum ar fi citirea aceleiasi carti, ascultarea aceleiasi liste de redare sau prepararea aceleiasi mese si apoi discutarea acestor subiecte in timpul sau dupa aceea.

Siguranta, mai presus de orice

Fiti atenti la siguranta online. Identitatea cuiva poate fi manipulata; retineti aceste sfaturi pentru siguranta:

– Nu impartasiti imediat detalii intime.

– Stabiliti ca vorbiti cu o persoana de incredere inainte de a face schimb de numere de telefon, adrese de e-mail sau adrese de domiciliu.

– Daca decideti sa va intalniti personal, alegeti mai intai un loc public.

– Urmati-va intuitia (adica la cineva care cere imediat informatii foarte personale).

– Daca observati glume sau comentarii inadecvate care va fac sa va simtiti inconfortabil, indepartati-va de situatie.

– Obtineti sfaturi cu privire la relatiile online

Cand incepeti o relatie online, este posibil sa aveti nevoie de cateva sfaturi despre intalniri pentru a incepe. Odata ce sunteti impreuna de ceva timp, este posibil sa aveti nevoie de mai multe sfaturi despre cum sa faceti relatiile la distanta sa functioneze si sa invatati din greselile altora stiind de ce intalnirile online nu functioneaza. Daca aveti nevoie de sugestii despre cum sa condimentati lucrurile, chiar daca separate, trimiteti un e-card romantic. 

Chiar daca exista distanta intre voi, nu inseamna ca nu va puteti bucura de timp petrecut impreuna. Vreti o intalnire mai romantica? Inchiriati acelasi film romantic si urmariti-l impreuna in timp ce trimiteti mesaje text sau vorbiti la telefon. Fiti creativi si gasiti lucruri care va plac pe care le puteti impartasi online.