Sfaturi utile pentru o viata intima excelenta

Dacă problema este mare sau mică, există multe lucruri pe care le puteți face pentru a duce viata sexuala inapoi pe drumul cel bun. Bunăstarea sexuala merge mână în mână cu sănătatea ta mentală, fizică, emoțională și generală. Comunicarea cu partenerul tau, menținerea unui stil de viață sănătos, te vor ajuta sa ai o viata intima satisfacatoare. Iata cateva sfaturi care iti vor fi de un real folos.

Bucura-te de o viata sexuala satisfacatoare

Sex ca in filmele de adulti pe pornoromania.live. Cuvântul poate evoca un caleidoscop de emotii. Din dragoste, emoție și sensibilitate la dorință, anxietate și dezamăgire-reacțiile sunt la fel de variate ca experiențe sexuale în sine. Mai mult decât atât, mulți oameni se vor întâlni toate aceste emoții și multe altele, în cursul unei vieți sexuale care acoperă mai multe decenii.

Dar ce este sexul, într-adevăr?

La un anumit nivel, sexul este doar o altă funcție a corpului uman, conceputa pentru a perpetua specia. Desigur, acest punct de vedere îngust subestimează complexitatea răspunsului sexual uman. În plus față de forțele biochimice la locul de muncă, experiențele și așteptările dumneavoastră ajuta la modelarea sexualitatii. Ințelegerea ta despre tine ca o fiinta sexuala, gandurile tale despre ceea ce constituie o legătură sexuală satisfăcătoare și relația cu partenerul tau sunt factori cheie în capacitatea dumneavoastră de a dezvolta si a mentine o viata sexuala implinita.

Comunicarea cu partenerul tau

Multe cupluri consideră că este dificil să vorbeasca despre sex chiar și în cele mai bune condiții. Atunci când apar probleme sexuale, sentimente de durere, rușine, vinovăție, și resentimente, viata intima poate fi extrem de afectata. Pentru că o bună comunicare este o piatra de temelie a unei relații sănătoase, este si primul pas catre o viata sexuala mai buna, dar, de asemenea, la o legătură mai strânsă emoțională. Iată câteva sfaturi pentru abordarea acestui subiect sensibil. 

Găsiți momentul potrivit pentru a vorbi. Există două tipuri de conversații sexuale: cele pe care cuplurile le au în dormitor și cele pe care le au în altă parte. Insa, cel mai bine este să așteptați până când ești într-un cadru mai neutru, pentru a discuta probleme mai mari. O problema sexuală este o problemă care trebuie rezolvată împreună, mai degrabă decât un exercițiu în atribuirea vinei. De aceea, ar trebui sa ii spui partenerului ce iti place si ce nu iti place totodata, dar fara sa dai vina pe el pentru ca tu nu atingi orgasmul.

Este mult mai bine ca el știe ce se întâmplă cu adevărat, mai degrabă decât să interpreteze aceste schimbări fizice ca lipsa de interes. De asemenea, dacă ești barbat și nu mai obții o erecție doar de la gândul de sex, arată partenerei cum să te stimuleze, mai degrabă decât sa o lasi sa creada ca nu mai este suficient de atractiva pentru a te excita. Fii sincer. Ați putea crede că protejezi sentimentele partenerului tau daca te prefaci ca ai un orgasm, dar, în realitate, ai început pe o pantă alunecoasă. Poti intra si pe romaniatv.net pentru a afla si alte lucruri minunate care te vor ajuta sa ai un sex pasional cu iubitul tau.