Stii ce este fictiunea erotica scrisa de fani?

Stiai ca ai posibilitatea sa te gandesti ca poti sa intretii orice fel de practica sexuala cu personajele din filme si desene animate prin intermediul fictiunii erotice scrisa de fani?

Termenul de fan fiction

Termenul a fost folosit prima data in 1965 si denota povestiri scrise de fani, pe baza universului fictiv al unui roman, al benzilor desenate, al filmelor si serialelor. In acel moment fictiunea scrisa de fani a fost publicata in reviste de tipul fanzine (n.r. reviste scrise de amatori pentru un grup de entuziasti devotati aceluiasi interes) si a atins un punct maxim cu fanzine-ul Star Trek, Spockanalia. Aproximativ in acelasi timp a aparut in Japonia fictiunea fan in domeniul manga si anima, cunoscuta sub numele de doujin sau doujinshi.

In 1970, Mary Ellen Courtin a efectuat primul studiu privind mania fanilor Star Trek si a constatat ca 83% dintre autori au fost femei, lucru valabil si astazi si neexplicat inca. Majoritatea autorilor au varste cuprinse intre 15 si 25 de ani, cel mai tanar autor avand 10 ani, iar cel mai in varsta in jur de 60 sau poate chiar mai mult.

Astazi, mediul principal pentru fan fiction este, desigur, Internetul. Primul mare site care ofera sansa de publicare sau lectura a fost fanfiction.net, iar unul dintre cele mai mari fandom este Harry Potter – Potterverse.

Unii actori sprijina povestile fan fiction care au loc in universul lor si cu ei ca personaje principale. Ei considera ca astfel isi fac publicitate gratuita. Pe de alta parte, alti actori nu vor sa aiba de-a face cu ele deoarece Internetul este un bazin destul de mare si de transparent pentru arta fanilor.

Povestiri erotice

Termenul de lemon stories este folosit pentru a descrie povestile sexuale explicite. Termenul este derivat din fandom-ul japonez (anime si manga), una dintre primele serii hentai anima fiind numita Cream Lemon.

Ratingul NC-17 este folosit pentru povestiri sexuale explicite. Exista multe ratinguri, iar utilizatorii trebuie sa fie familiarizati cu acestea daca vor sa se bucure de plimbarea prin universul fan fiction.

Aceste materiale variaza de la povesti romantice nevinovate cu rating R, unde punctul culminant este un sarut, pana la PWP (porn without plot), unde povestile servesc drept cadru pentru scene erotice.

Fictiunea scrisa de fani este terenul perfect pentru a trai tot felul de fantezii. In afara de insuflarea vietii erotice in personajele cunoscute din cartile si filmele preferate, ofera si un repertoriu larg de fantezii, de la sclavie cu fasii de matase pana la incest si zoofilie.

Iti vine sa crezi sau nu, Harry Potter se masturbeaza

Fictiunea slash

Fictiunea slash este un gen special de fictiune erotica fan in care doua personaje de acelasi sex formeaza un cuplu, de obicei de barbati. Primul cuplu a fost Kirk si Spock din Star Trek. Termenul de fictiune slash deriva din cuvantul englezesc slash (/). In prezent, cuplurile cele mai populare sunt Harry Potter si Draco Malfoy sau Harry Potter si Severus Snape, House si Wilson, Peter si Caspian (Narnia), Arthur si Merlin (Merlin).

Femslash este un sub-gen al fictiunii slash – implica cupluri de lesbiene.

Chanslash este o fictiune scrisa de fani ce implica un cuplu de acelasi sex, iar unul dintre parteneri este minor.

Farmecul fan fiction

De obicei nu vrem ca povestea noastra favorita (indiferent ca e un roman scris in 7 volume, cum e Harry Potter, sau ca e serialul X-Files) sa se termine. Fan fiction ne permite sa prelungim sederea noastra in lumea fantastica. Mai mult, sexul implicat de aceste povestiri este si mai interesant – cine n-are vrea sa stie ce fel de viata sexuala are un profesor incuiat la minte, trist si rau de la Hogwarts School si Wizardry, Robaus Raws?

Unul dintre cele mai importante avantaje pentru cititorii cu o inima sensibila este ca aceste povestiri sunt etichetate cu avertismente (indicatii), astfel incat sa fie foarte clar ce isi aleg cititorii: daca nu vor sa citeasca despre moartea personajului, pot sa evite acest subiect cu usurinta. Este, de asemenea, usor sa eviti o poveste care contine practici sexuale extreme sau simpli fiori de dragoste.