Citate inspirationale pentru barbati

In acest articol am ales sa va prezentam cele mai populare citate inspirationale pentru barbati. Obiectivul? Pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți viața și să obțineți succesul dorit.

Citate inspirationale pentru barbatii care isi doresc sa atinga succesul

1. Omul este ceea ce crede el. Anton Chekhov. Cauta vulping mesaje si statusuri pentru si mai multe citate profunde si pline de invataminte.

2. Un om mare este greu pentru el însuși; Un om mic este greu pentru alții. Confucius.

3. Dacă efectuați sacrificiul de a vă face datoria, nu trebuie să faceți altceva. Dedicat datoriei, omul atinge perfecțiunea. Bhagavad Gita.

4. O persoană poate atinge totul, fiind simplă și umilă. Vedasul

5. Cel mai perseverent devine cel mai talentat. MAXIME LAGACÉ.

6. A deveni un om mai profund este privilegiul celor care au suferit. Oscar Wilde.

7. Veți câștiga respectul tuturor oamenilor dacă începeți câștigând respectul față de tine. Musonius Rufus.

8. Traiti viața în așa fel încât să nu vă ascundeți, nici să aveți o dorință de a vă arăta viața oamenilor. Leo Tolstoy.

9. Dacă doriți să salvați lumea, salvați-vă mai intai pe voi. Navale ravikant

10. Focul interior este cel mai important lucru pe care îl posedă omenirea. Edith Sodergran.

11. Sa lucrați din greu vă poate da sens. Tăcerea vă poate da pace. MAXIME LAGACÉ.

12. Ceea ce intenționați determină ceea ce vedeți. Jordan Peterson.

13. Un om înțelept devine liber când este gata să moară în orice moment. Diogenes.

14. Ar trebui să vă purtati în așa fel încât toată lumea să poată privi în sufletul vostru și să vadă ceea ce se afla acolo. Seneca.

15. Progresul se face în singurătate; profitul se face în public. Sven Schnieders

16. Aproape toți oamenii pot ajunge departe, dar dacă vrei să testezi caracterul unui bărbat, dă-i putere. Abraham Lincoln

17. Întotdeauna amintiți-vă: tăcerea și zâmbetul sunt două instrumente foarte puternice. Zâmbetul este calea de a rezolva multe probleme. Tăcerea este calea de a evita multe probleme. Paulo Coelho

18. Fericirea nu înseamnă mai mulți bani, ci mai degrabă libertate. Libertatea de a spune nu la lucruri pe care nu vrei să le faci. Libertatea de a spune nu persoanelor pe care nu le placi. Libertatea de a nu simți că sunteți obligați să spuneți „da”. Libertatea de a spune da când vrei. Shane Parrish.

19. Cei care se analizeaza prea îndeaproape lucrurile mici devin adesea incapabili de lucruri minunate. François de la Rochefoucauld

20. Avem nevoie de oameni care pot visa despre lucruri care nu au fost niciodată. John F. Kennedy

21. Ideea mea despre Sage Modern Stoic este cineva care transformă frica în prudență, durerea în informații, greșelile în inițiere și dorința în întreprindere. Nassim Nicholas Taleb.

22. În ziua în care nu vă va fi frică să ramaneti singur, veți deveni un profesionist.

23. Prima întrebare pe care un lider ar trebui să o puna este: „Cum pot face mai mult pentru cei din jurul meu?” John C. Maxwell.

24. Ceea ce realizăm în interior va schimba realitatea exterioară. Plutach.

25. Toată averea aparține celui care are o minte mulțumită. Panchatantra. Pentru mai multe citate inspirationale, viziteaza fashion365.ro. Aici vei gasi o multime de astfel de citate, precum si multe altele.