Cum castigi spatiu cu ajutorul sacilor de vidat?

Tot mai multe persoane ezita sa cumpere o locuinta compacta din prisma spatiului redus. Si daca iei in considerare si faptul ca esti parinte sau vei avea copii, automat necesitatea de spatiu devine mult mai mare.

O locuinta de mici dimensiuni poate fi alegerea ideala pentru cupluri sau pentru persoanele care locuiesc singure, asa cum este de exemplu o garsoniera. Chiar daca nu vei dispune de un spatiu de depozitare extraordinar de mare, poti eficientiza cu usurinta aceasta problema cu putina organizare. Iar in ajutor iti pot veni si sacii de vidat haine, care te vor ajuta sa-ti gestionezi cu usurinta toate lucrurile pe care le detii in posesie, de la haine pana la paturi si lenjerii de pat.

Cum castigi spatiu cu ajutorul sacilor de vidat?

Spatiu in garderoba

Garderoba este unul dintre sectoarele care ocupa cel mai mult spatiu in locuinta unui om. De foarte multe ori ne aflam in situatia in care nu ne putem menaja achizitiile vestimentare, astfel ca ele cresc cat vezi cu ochii. Poti rezolva aceasta problema fara sa mai fie necesar constant sa dai din haine sau sa trebuiasca efectiv sa renunti definitiv la o parte din acestea. Poti impaturi cu succes toate hainele, de la cele de uz curent, pana la cele de tranzitie, pe care sa le adaugi ulterior intr-un sac vidat sau in mai multi, in functie de numarul, tipul si specificul acestora, pe care ulterior sa-i depozitezi pe rafturi sau intr-o magazine. Acesti saci de vidat se gasesc pe market365 in 3 dimensiuni si trei arome parfumate(levantica,iasomie sau trandafir) care vor face ca lucrurile tale depozitate si apoi refolosite sa nu aiba nici un miros neplacut de plastic,mucegai, etc.

Spatiu printre tesaturi 

Cei care nu au foarte multe haine, vor avea cu siguranta prea multe tesaturi diverse pentru casa. In marea majoritate a timpului avem obiceiul de a achizitiona aceste tesaturi in avans, pentru zilele bune, fie le primim cadou. Dar cate tesaturi poti sustine intr-o locuinta, in special intr-una de mici dimensiuni. Atunci cand sunt mult prea multe tesaturi si multe noi, pe care nu le folosesti constant, poti avea grija de acestea separandu-le si depozitand tesaturile pe care nu le folosesti la loc sigur, cu ajutorul sacilor vidati, care sunt disponibili pe market365.ro in 3 dimensiuni si anume: 50×60, 60 x 80 sau 68 x 98 cm.

Ulterior le poti transporta la rude sau sa le depozitezi definitiv in medii la care sa ai acces cu usurinta, la nevoie. 

Spatiu in bagaje

Te gandesti sa pleci la drum lung? Poate sa-ti schimbi domiciliu, sa pleci intr-o calatorie de durata?

Daca greutatea bagajelor si numarul acestora nu reprezinta o problema, sacii de vidat iti vor veni si de aceasta data in ajutor. 

Prin intermediul lor vei putea sa economisesti si sa valorifici fiecare spatiu din valizele de calatorie si nu numai, astfel incat sa poti beneficia de toate lucrurile de care ai nevoie la destinatie.

Acesti saci iti vor permite in acelasi timp sa gestionezi pas cu pas toate articolele posibile si necesare, pe care sa le poti transporta in deplina siguranta pe distante mari.