Cum sa deblochezi personajele secrete din Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 4

Vrei sa deblochezi personajele secrete din Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 4? Perfect, pentru a realiza acest lucru trebuie doar sa urmezi instructiunile noastre, sunt simple si le poti avea pe toate in cateva dupa-amiezi sau o zi intreaga cu putin efort.

Si de ce sa deblochezi toate personajele secrete din Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 4? Pentru ca unii dintre cei mai interesanti ninja trebuie deblocati si, in timp ce o faci, vei primi si scenarii si alte lucruri interesante. Pentru a realiza sarcina de a debloca toate personajele secrete din Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 4, trebuie sa stoarceti bine modul poveste, ceea ce este o placere pentru ca este un mod foarte bun.

Deblocheaza personajele secrete din Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 4

Cum sa deblochezi Rin in Naruto SUNS4

Rin este unul dintre personajele cheie din Naruto, pentru ca odata cu moartea lui Obito innebuneste si isi indreapta furia catre lumea ninja si impotriva lui Kakashi, dar desigur, Rin nu este atat de buna pe cat pare, lucru pe care il vom descoperi cand Sharinganul. Ninja „furat” spune-ne.

Incepem cu lista noastra pentru a debloca personajele secrete din Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 4 cu Rin, Pentru a realiza acest lucru trebuie doar sa depasiti misiunea Campul de lupta al baietilor care face parte din capitolul Doi razboinici de neegalat.

Cum sa deblochezi Obito in Naruto SUNS4

Mai multe Obito pot fi deblocate in Naruto Storm 4. Incepem partea din ghidul nostru secret de deblocare a personajelor Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 4 dedicata lui Obito cu Obito (Berserk). Obtineti-l invingand A Beast That Roars in the Tragic Rain and Beyond Death.

Ambele misiuni fac parte din capitolul doi Razboinici fara egal.

Cum sa deblochezi Obito in forma lui jiinchuriki in Naruto SUNS4

Trebuie sa treci de capitolul numit „umplerea unui gol in inima”. Este un personaj foarte puternic si una dintre cele mai dificile lupte din modul poveste, si care se afla in mijlocul modului poveste.

Cum sa deblochezi Madara in Naruto SUNS4 in forma sa Sage of Six Paths

Il lasam in urma pe Obito in ghidul nostru pentru a debloca personajele secrete din Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 4 si mergem cu Madara, cand adopta forma inteleptului celor sase cai. Pentru a-l controla, trebuie sa-l invingi, iar asta se face prin finalizarea traseului „vant disparut” a lui Naruto si a drumului „fulger descendent” a lui Sasuke.

Dupa ce faci asta, va aparea capitolul Vantul bate, tunetul fuge, cand il vei finaliza, Madara va fi a ta. Este capitolul „The Final Showdown”.

Cum sa deblochezi Naruto in Naruto SUNS4 in forma lui Sage of Six Paths

Acesta este usor, daca ati urmat pasii din ghidul nostru pentru a debloca toate personajele secrete din Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 4 cu privire la Madara, veti fi descoperit ca facand acest lucru il veti obtine si pe Naruto intr-una dintre cele mai puternice forme ale sale.

Cum sa deblochezi Sasuke in Naruto SUNS4 in versiunea Rinne Sharingan

Nu numai ca Naruto apare in forma sa cea mai puternica de pe lista noastra pentru a debloca personajele secrete Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 4, ci si Sasuke. Obtineti-l invingand episodul The Crimson Beast din capitolul The Final Showdown.

Cum sa deblochezi Kakashi in Naruto SUNS4 cu Sharingan dublu

Reconcilierea dintre Obito si Kakashi este posibila in ghidul nostru pentru a debloca toate personajele secrete din Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 4, daca doriti sa controlati stapanul grupului 7 cand este mai puternic prin munca si harul celor care l-au urat. cel mai mult, trebuie doar sa invingi capitolul Kaguya, zeita violenta (partea 2).

Cum sa deblochezi Guy in Naruto SUNS4

Guy joaca unul dintre cele mai bune momente din Naruto Storm 4 si din acest motiv ocupa si o pozitie importanta in ghidul nostru pentru a debloca personajele secrete din Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 4, in orice caz va spunem deja ca este dificil sa conecteaza atacurile sale speciale. Pentru a-l obtine, trebuie sa invingi episodul Crimson Beast.

Cum sa deblochezi Kaguya in Naruto SUNS4

Nu este o lupta foarte grea pe care trebuie sa o faci pentru a o invinge. In modul poveste, finalizati capitolul Kaguya, zeita violenta (partea 2) pentru a-l obtine. Iti este usor daca vrei sa controlezi ceea ce se presupune a fi cel mai puternic personaj din toata opera lui Kishimoto, cel putin pentru o vreme.

Cum sa deblochezi Hanabi in Naruto SUNS4 in versiunea sa The Last

Sora lui Hinata poate fi a ta foarte usor cu ghidul nostru pentru a debloca toate personajele secrete din Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 4. Pentru a o obtine trebuie sa intri in modul poveste din Naruto Storm 4 si sa depasesti misiunea United Team 7 din capitolul The United Fata. Procedand astfel, il vei obtine.

Cum sa deblochezi Naruto The Last in Naruto SUNS4

Pentru a obtine viitorul Hokage al satului de frunze ascuns, trebuie sa finalizati intregul mod poveste. Este suficient ca la final sa ajungi fara prea mult. Procedand astfel, veti obtine versiunea definitiva a lui Naruto.

Cum sa deblochezi Sasuke The Last in Naruto SUNS4

Sa mergem cu una dintre cele mai cautate parti ale ghidului nostru pentru a debloca personajele secrete din Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 4: cea care ne spune cum sa-l obtinem pe Sasuke ca adult in versiunea tatalui sau. Pentru a-l debloca trebuie sa faci la fel ca si cu Naruto. Termina jocul si este al tau.

Cum sa deblochezi Sakura The Last in Naruto SUNS4

In acest moment al ghidului nostru pentru a debloca toate personajele secrete din Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 4, cu siguranta ai ghicit cum sa obtii ninja care rezolva totul cu pumnii, da, termina modul poveste.

Cum sa deblochezi Hinata The Last in Naruto SUNS4

Se obtine la fel ca viitorul ei sot: prin finalizarea modului poveste.