Cum sa faci o fata interesata de tine

Multe pot fi implicate atunci cand vine vorba de a face o fata sa fie interesata de tine. Tot ce ai de oferit ca potential iubit este un joc corect si poate functiona pentru sau impotriva eforturilor tale. Mai mult, fiecare fata este diferita si apreciaza lucruri diferite intr-un partener. Ceea ce pare dragut pentru o femeie ar putea fi un dealbreaker pentru alta.

Daca vrei sa stii cum sa faci o fata interesata de tine, citeste mai jos

Complimentaz-o  

Toata lumea adora sa fie complimentata. O face sa se simta bine si ii arata femeii cu care vorbesti ca esti interesat de ea. In timp ce vorbesti cu ea, nu-ti fie frica sa o complimentezi daca observi ceva ce ti se pare interesant sau atractiv. Incearca sa nu te concentrezi exclusiv pe aspectul ei.  A spune ceva despre ochii sau pielea ei poate fi fermecator atunci cand starea de spirit este potrivita, dar este posibil sa fi auzit de o suta de ori inainte. Un compliment mai bun este ceva care ii reflecta personalitatea. Daca esti la intalnire cu o companie intima in Bucuresti, fii sigur ca o complimentezi pentru frumusete, si personalitate. Indiferent unde va-ti intalnit, pe matrimoniale sau undeva in oras, prima intalnire trebuie sa fie de neuitat, daca vrei sa o faci interesata de tine. Pe site-ul de matrimoniale, ai sansa de a cunoaste fata inainte de a te vedea cu ea in persoana. Astfel poti crea o impresie buna chiar inainte de a va cunoaste in persoana.

Flirteaza

Flirtul este o metoda sigura de a arata ca esti interesat de ea. Necesita sa fii in acest moment si sa ai incredere in abilitatile tale sociale. Desi nu exista un mod pas cu pas de a flirta, ideea de baza incepe cu tachinarea. Zambeste mult si tachineaz-o in legatura cu ceva. Fa-i complimente si poarta o conversatie pozitiva.

Arata-ti interesul prin atingeri usoare

Atingerea usoara este un mod incercat si testat de a arata interes pentru o fata.  Asezand usor mana pe bratul sau talia unei fete in timpul unei conversatii inseamna ca doresti sa ai contact fizic cu ea. Desi atingerea unei fete face ca sentimentele tale sa fie evidente, o atingere pe umar sau pe mana poate fi ridicata cu usurinta de catre ea daca nu se simte confortabil. Desi nu ar trebui sa fortezi niciun fel de flirt, poate fi interesant sa vezi cum reactioneaza fata atunci cand o atingi prima data.

Trateaza-i bine pe prietenii ei

Fetele tind sa-si aprecieze prietenia, chiar mai mult decat baietii. Avand in vedere acest lucru, nu ti-ai face niciun favor prin a nu trata prietenii unei fete asa cum spera ea. Opinia prietenilor ei despre tine va fi foarte importanta. Desi ea ar trebui sa fie prima ta prioritate, nu-ti fie teama sa te imprietenesti si cu prietenii ei. Ai grija sa nu obtii impresia gresita cu bunatatea sau complimentele tale. Prietenia este un lucru bun, dar nu lasa sa para ca esti interesat romantic de prietenii ei. Acest lucru va face sa arate ca si cum ai incerca sa cuceresti pe altcineva, iar fetelor dragute nu le place deloc asta.

Nu uita sa fii politicos si respectuos

Modul in care tratezi o femeie atunci cand o intalnesti poate spune multe despre relatia pe care o poti avea cu ea. Daca te comporti ca si cum ti-ar pasa mai mult de propriile sentimente decat ale ei, probabil ca nu va fi interesata de tine. Cand intalnesti pentru prima data pe cineva, este important sa o tratezi cu respect total. Chiar daca nu este cineva care te intereseaza personal, nu stii niciodata de cine esti privit. Sa fii arogant si sa fii inconjurat de oameni toxici nu te va pune in cea mai buna lumina.