Cum sa rupi o vraja de lumanare

A sti cum sa spargi o vraja de lumanare poate fi util daca crezi ca magia lumanarii este folosita impotriva ta. Intelegand cum sa-ti folosesti propriile vraji in mod eficient, poti atenua efectele magiei intentionate.

Cum sa desfaci o vraja de lumanare?

Exista doua moduri principale de a sparge un hex sau un blestem care a fost pus asupra ta. Primul este sa eliminati pur si simplu magia si sa opriti efectele acesteia asupra dvs., iar al doilea este sa inversati vraja si sa returnati efectele acesteia persoanei care a lansat-o initial.

Avertisment despre lansarea de vraji de inversare

Daca doriti sa fiti pasnic cu magia pe care o practicati, este mai bine sa rupeti pur si simplu vraja decat sa-i aplicati efectele persoanei care a aruncat-o impotriva voastra. Vrajile de inversare pot merge prost in functie de modul in care a fost aruncata vraja initiala si pot fi mai dificil de aruncat. Acest lucru este valabil mai ales daca nu esti sigur daca ai fost blestemat sau blestemat.

Diferite tipuri de vraji si cum sa le distrugi

Exista mai multe moduri de a rupe vraji. O lumanare neagra este folosita pentru a inversa vrajile, deoarece energia negativa este absorbita de lumanare si o neutralizeaza. In unele cazuri, puteti folosi o lumanare alba sau o lumanare alb-negru.

Vraja de lumanare alba pentru a rupe o vraja pe care o aruncati

Daca arunci o vraja pe care nu mai vrei sa ramai sau dorintele tale s-au schimbat, poti folosi o lumanare alba pentru a-i sparge puterea. Aceasta vraja se bazeaza pe puterea cristalelor sau amuletelor pentru un impuls suplimentar.

 1. Ungeti o lumanare alba cu rozmarin sau alte ierburi purificatoare, cum ar fi salvie, levantica, ilis, verdeata sau musetel.
 2. Aprinde lumanarea dupa miezul noptii in timp ce canti un vers pentru a indemna eliminarea vrajei, concentrandu-te pe sfarsitul vrajei.
 3. Renunta la o posesie a ta, cum ar fi o amuleta sau un cristal, pentru a arata ca vrei bine si ca faci vraja doar pentru tine. Elementul livrat trebuie asezat pe altarul tau si apoi ingropat dupa ce vraja este completa.
 4. Daca este necesar, aruncati vraja timp de cateva nopti consecutive pentru a-si concentra puterea.

Vraja lumanare neagra pentru a elimina un hex sau un blestem

Daca banuiti ca cineva v-a aruncat o vraja, aceasta vraja cu lumanare o va rupe. Asigurati-va ca va plasati intr-un cerc protector inainte de a arunca aceasta vraja.

 1. Unge o lumanare neagra (cea mai eficienta impotriva magiei intunecate) cu ierburi sau uleiuri purificatoare.
 2. Graveaza numele inamicului pe lumanare sau, daca nu cunosti inamicul, pur si simplu gravati „My Enemy” pe lumanare. Puteti, de asemenea, sa sculptati „Purificati” sau „Spartiti” pe lumanare.
 3. Pune lumanarea in pozitie verticala intr-un recipient de lemn cu apa pura; Apa extrasa dintr-o sursa naturala este cea mai buna, dar poate fi folosita si apa distilata sau imbuteliata.
 4. Aprindeti lumanarea in timp ce va concentrati pe eliminarea vrajei. Cand flacara ajunge in apa, va sfarai si se va stinge.
 5. Ingropati lumanarea si apa pentru a returna naturii puterea blestemului.

Vraja de lumanare conica neagra pentru a elimina un blestem

Exista mai multe vraji pe care le puteti folosi pentru a elimina un blestem. Acesta a folosit atat o lumanare neagra, cat si o lumanare alba atunci cand aveti nevoie de energie suplimentara.

 1. Sculpte „Inamicul meu” sau „Blestemul” pe o lumanare conica neagra.
 2. Ungeti lumanarea cu ierburi sau uleiuri purificatoare calmante.
 3. Rupeti lumanarea curat in doua, asigurandu-va ca ruptura are loc in cuvintele gravate.
 4. Foloseste o lumanare alba pentru a o topi pe cea neagra, adaugand calitatile de curatare si protectie ale lumanarii albe in vraja ta.
 5. Lasati ceara topita sa picure intr-un vas cu apa pura.
 6. Aruncati ceara topita si apa contaminata prin ingroparea acesteia intr-un loc privat, izolat.

Spellbreaker Candle Magic Spell

Daca simtiti ca cineva v-a facut o vraja, este timpul sa aruncati o vraja magica cu lumanare. Sarea sparge energia negativa. De asemenea, puteti crea un cerc de protectie pentru a tine la distanta fortele negative. Pentru acest rupator de vraji, veti avea nevoie de sare de mare si o lumanare conica alba.

 1. Graveaza cuvintele „Set Me Free” pe lumanare.
 2. Unge lumanarea in ulei de masline virgin amestecat cu protectia uleiului esential de busuioc sfant.
 3. Folosind sare, turnati un cerc pe altar sau pe masa.
 4. Asezati lumanarea alba unsa pe suportul ei, in centrul cercului de sare.
 5. Repeta: „Sunt eliberat din vraja pe care mi-ai facut-o”.
 6. Aprinde lumanarea si repeta inca o data: „M-am eliberat de vraja pe care mi-ai facut-o”.
 7. Concentreaza-te pe flacara lumanarii si repeta: „M-am eliberat de vraja pe care mi-ai facut-o”.
 8. Aplauda cu voce tare de trei ori.
 9. Stingeti lumanarea si trageti-o de-a lungul cercului spre nord, taind o poteca prin sare, astfel incat cercul sa se rupa.
 10. Colectati sarea si ingropati-o cu lumanarea in zona de nord a gradinii dvs., camp deschis sau cu apa curgatoare, cum ar fi un parau sau un rau, pentru a finaliza vindecarea si a transcende sclavia fizica care va obliga sa va eliberati de vraja. .

Vraja lumanare de protectie pentru a respinge vraji

Este posibil sa nu realizati ca cineva v-a aruncat o vraja, asa ca puteti arunca o vraja de lumanare de protectie, care este adesea denumita vraja de scut. Aceasta este practic o vraja unica pentru toate, care te va proteja de oricine incearca sa-si indoaie vointa asupra ta sau a oricarei alte vraji aruncate impotriva ta. Luna in descrestere este momentul ideal pentru a arunca o vraja pentru ceva ce iti doresti din viata ta. Arunca aceasta vraja cand luna scade si chiar inainte de luna noua.

 1. Alege o lumanare neagra pentru vraja ta.
 2. Unge-ti lumanarea cu ierburile tale de protectie preferate, cum ar fi uleiurile esentiale de lavanda si tarate albe amestecate cu ulei de masline extravirgin.
 3. Pune lumanarea in suportul ei si aprinde-o.
 4. Curata-ti mintea de toate gandurile negative.
 5. Repeta incet urmatorul cantec, concentrandu-te pe felul in care se simte fiecare cuvant in gura in timp ce se rostogoleste de pe limba. „Curata-ma de toate energiile negative, Impiedica-i pe altii sa ma afecteze, Purifica energiile din jurul meu. Vraji departe de mine, Adu-le inapoi. pe pamant, protejeaza-ma din ce in ce mai mult de cei care vor sa-mi faca rau”.
 6. Inchide ochii si vizualizeaza in tacere toata energia negativa care se evapora in jurul tau.
 7. Spune: „Asa sa fie. Asa sa fie. Asa sa fie!”
 8. Suflati lumanarea.
 9. Rupeti lumanarea in doua bucati si ingropati-le una langa alta.
 10. Pune o piatra peste locul de inmormantare.

Sfaturi despre cum sa spargi o vraja de lumanare

Cand incercati sa rupeti o vraja, este important sa va amintiti ca magia lumanarilor este o stare de spirit. Gandurile tale pot afecta modul in care te influenteaza orice alta vraja.

 • Daca energia ta pozitiva este mai puternica decat energia negativa a unui inamic, vraja lui va fi ineficienta impotriva ta.
 • Daca lansarea unei vraji de indepartare sau de inversare va ajuta sa va concentrati acea energie, puteti folosi vraja(e) ca un instrument puternic pentru propria pace si liniste.
 • Ingropati intotdeauna lumanarea si orice ramasite din vraja voastra pentru a va asigura ca energia negativa este alungata inapoi pe Pamant.
 • Pune-te intr-un cerc de protectie sau intr-un balon de lumina alba inainte de a incepe vraja.
 • Lumanarile negre sunt foarte eficiente atunci cand sunt folosite pentru a inversa energia altor vraji.

Importanta de a rupe o vraja de lumanare

O vraja de lumanare energizata este cea mai buna modalitate de a rupe o vraja. Energia lumanarii pe care o folosesti pentru a-ti arunca vraja va fi mai puternica decat energia care a fost folosita initial pentru a arunca vraja impotriva ta atunci cand te concentrezi asupra intentiei tale si iti eliberezi mintea de toate gandurile negative.