Descoperă gama de vehicule comerciale IVECO din stocul Auto Schunn

Orice afacere  are nevoie de soluții eficiente de transport. Vehiculele comerciale Iveco sunt gata să parcurgă orice traseu, iar noile modele prezente în oferta Auto Schunn sunt caracterizate de calitate, eficiență și flexibilitate.

Gama de auto rulate Arad îți dă posibilitatea să alegi cele mai potrivite modele.

Pentru orice misiune de transport, camionetele Iveco Daily sunt cea mai bună soluție.

Te poți baza pe ele atunci când ai de efectuat livrări urbane, pentru servicii de coletărie sau misiuni de curierat.

Chiar și pentru transportul obiectelor grele sau transport mobilier – la Auto Schunn ai la dispoziție o oferta specială pentru camionete Iveco Daily, adaptate nevoilor tale de transport.

Autoutilitare IVECO DAILY Furgon

Modelul Daily Furgon este conceput pentru a oferi până la 10% economie la consumul de combustibil, grației turbinei cu geometrie variabilă, comandată  electronic, a anvelopelor speciale Class A Super Eco Low Rolling și sistemului Start & Stop.

Versatil și adaptabil misiunilor de transport, Daily Furgon este recomandat pentru încărcarea unei varietăți largi de mărfuri.

Autoutilitare IVECO DAILY Blue Power

Unul din cele mai dorite vehicule comerciale, IVECO DAILY Blue Power este adaptată perfect transportului urban de persoane sau marfă.

Tehnologia de top, confortul și siguranța în deplasare protejarea mediului prin emisii reduse, oferă mai multă performanța pe orice traseu.

Noul Daily Blue Power este dotat cu HI-MATIC transmisie automată în 8 trepte de viteză. Iveco Daily  este cea mai bună soluție pentru traficul urban, eliminând stresul la volan.

Autoutilitare IVECO DAILY HI-Matic

Vehiculele Iveco Daily Hi-Matic sunt echipate cu transmisie automată în 5 trepte, cu schimbător de viteze ergonomic și oglinzi electrice, pentru un șofat cât mai eficient și plăcut, pe trasee lungi.

Optimizate pentru a reduce costurile de întreținere periodice, aceste vehicule utilitare sunt o soluție ideală pentru orice tip de transport de marfă.

Autoutilitare IVECO DAILY Șasiu

Grație suspensiei frontale create cu cele mai noi tehnologii, modelul IVECO DAILY Șasiu poate încărca o sarcină maximă pe puntea din față de maxim 1.900 kg, pentru modelele de 3,5 tone, dotate cu suspensie QUAD-LEAF, sau maxim 2.700 de kg, pentru modelul cu roata dublă și suspensia QUAD-TOR.

Autoutilitare IVECO DAILY 4×4

O variantă căutată de furgon, IVECO Daily 4×4 este disponibil în versiunile all-road și off-road.

La volanul acestui vehicul solid și robust, vei simți siguranța, eficiența și capacitatea excelentă de transport,  pe trasee dificile, mixte sau carosabil asfaltat. Adaptabil și simplu de folosit, furgonul IVECO Daily 4×4 este o soluție de transport performantă.

Finanțări și leasing operațional oferit de Auto Schunn

Acum îți poți dezvolta afacerea pe termen lung, apelând la servicii financiare de leasing de la Auto Schunn.

Pachetele de instrumente de creditare și leasing te ajută să găsești cea mai convenabilă soluție de transport, prin leasing financiar, operațional sau creditare auto.

Service și piese IVECO Daily, potrivite nevoilor tale

Acum poți beneficia de piese originale și service auto de înaltă calitate, de la  Auto Schunn.

Te așteaptă o echipa de specialiști auto, care te pot ajuta în legătură cu orice problemă tehnică întâmpinată de flota de camionete IVECO Daily, punând la dispoziția clienților o ofertă completă de piese auto de schimb IVECO originale.

Autovehiculele comerciale Iveco Daily sunt construite pentru a oferi conducătorilor auto un plus de confort, eficiență, asigurând economie de combustibil și un transport de calitate pe orice distanță.