Din nevoia de bani am ajuns sa lucrez la videochat! Acum nu stiu cum sa ies din aceasta lume!

“Salut,

Ma numesc Vero, iar povestea mea incepe in urma cu 2 ani.

Am venit in Bucuresti sa urmez o facultate, insa drumurile vietii m-au indrumat altfel… aveam 18 ani cand am ajuns aici si nu cunosteam decat o fata mai mare, cu care urma sa stau in camin. Ea lucra deja in acest domeniu, fara ca eu sa stiu.

La numai 2 luni dupa ce am intrat la facultate ambii mei parinti si-au pierdut locurile de munca (disponibilizari) si nu mai aveau bani sa ma intretina. Trebuia sa ma duc acasa, insa eu nu vroiam, imi placea aici. Am stiut ca trebuie sa ma angajez undeva si sa ma intretin singura.

Colega mea de camera mi-a propus ca pot lucra cu ea, la o firma unde va trebui sa te dezbraci si sa vorbesti cu barbatii on-line. La inceput nu am vrut, insa ea castiga destul de bine si am fost atrasa de bani.

Dupa numai 2 saptamani am inceput sa fac primii bani, si desi nu imi placea ce fac, simteam ca nu am de ales. Bineinteles ca parintii mei nu au stiut niciodata ce fac si nici nu le voi spune, deoarece ar intra in pamant de rusine. Stiu doar ca m-am angajat pe un post bine platit care ma ajuta sa imi platesc toate cheltuielile si facultatea. Ei sunt fericiti, insa eu…

In 3 luni m-am mutat intr-un apartament cu colega mea, deoarece castigam destul cat sa ne permitem sa stam intr-un apartament de 2 camere singure. In sfarsit aveam bani de iesit in oras si de imbracaminte… mi-au lipsit toate acestea deoarece familia mea nu a avut bani sa imi cumpere tot ce imi doream.

Am inceput sa castig din ce in ce mai bine, desi nimeni nu stia cu ce ma ocup. Plecam noaptea, ma duceam sa lucrez, ma intorceam dimineata, iar pe timpul zilei ma duceam la facultate.

Acum sunt in anul 2, mai am un an si termin si vrea sa ma angajez pe un loc de munca decent, insa nu gasesc, mai ales ca nu am experienta. Imi este frica sa plec de la videochat pentru ca altceva nu stiu ce sa fac si nici nu ma voi putea intretine.

E adevarat ca banii se castiga destul de usor in acest fel si tot ce faci este sa stai in pat si sa te dezbraci in fata unui ecran de calculator. Nimeni nu ma atinge, nimeni nu-mi stie numele adevarat, niciunul din cei care intra nu sunt romani, cel putin din punctul acesta nu trebuie sa ma tem.

Insa ma gandesc cum voi putea sa castig la fel de bine in alt domeniu (fac o facultate de administrarea afacerilor), sa ma pot intretine, sa imi pot termina facultatea si sa imi gasesc un iubit.

In plus, am cunoscut si un baiat pe care il plac si nu stiu cum va reactiona cand ii voi spune ce fac. Daca nu ma va accepta? Daca nu va mai vrea sa auda de mine? Daca le va spune tuturor ce fac? Sunt atat de multe intrebari….

Nu stiu ce sa fac si ma macina de 2 saptamani aceasta intrebare: sa plec de la videochat sau nu? Sa risc la alt job sau nu? Va rog dati-mi un sfat!”