Electrocasnice care nu ar trebui sa lipseasca din nici o locuinta

Electrocasnicele fac viața mai ușoară. Nicăieri acest lucru nu este mai evident decât în ​​bucătărie, unde electrocasnicele mari și mici economisesc oamenilor timp și efort în fiecare zi. Deși electrocasnicele mari, cum ar fi frigiderele, cuptoarele și mașinile de spălat vase, sunt esențiale pentru o bucătărie funcțională, electrocasnicele mici aduc o diversitate de facilități bucătăriei tale. Nici o bucătărie nu ar trebui să rămână fără urmatoarele electrocasnice mici.

1. Filtru de cafea

Aparatul de cafea este un mic aparat nelipsit. Spre deosebire de multe alte electrocasnice mici, aparatele de cafea se găsesc în afara bucătăriei. Puteți vedea aceste aparate în birouri și camere de hotel, deoarece aproape toată lumea iubește o ceașcă de cafea fierbinte la începutul zilei. Intra pe https://filebox.ro/espressoare si descopera cele mai inovatoare produse pentru a te bucura de o cafea delicioasa.

2.Cuptoare

Cuptoarele de pâine sunt o cerință de bază în multe bucătării. Acestea prepara rapid și eficient pâinea și covrigii crocanți, în timp ce cuptoarele de pâine sunt excelente pentru a topi brânza și a încălzi alimentele.

3. Blender

Blenderele sunt importante pentru cei care au nevoie să amestece sosuri, sucuri sau supe. A nu fi confundat cu robotul de bucătărie, principalul beneficiu al unui blender este capacitatea sa de a „amesteca” două sau mai multe ingrediente împreună. Motorul său este în general mai puțin puternic decât cel al unui robot de bucătărie, iar lamele sale sunt mai puțin ascuțite, așa că un blender este mai bine folosit cu lichide și gheață.

4. Robot de bucatarie

Dacă trebuie să tăiați multe legume într-un timp scurt, un robot de bucătărie este cel mai bun prieten al tău. Multe dintre aceste aparate vin cu o varietate de atașamente pentru lame, astfel încât să puteți alege care lamă va funcționa cel mai bine pentru nevoile dvs. de procesare. Intra pe agerpres.ro si descopera cele mai bune electrocasnice pe care trebuie neaparat sa le ai.

5. Mixer

Orice brutar știe cât de laborios este să amesteci aluatul de pâine sau aluatul de prăjitură. Mixerele facilitează combinarea ingredientelor umede și uscate, cum ar fi făina și ouăle. Unele mixere vin cu accesorii pentru cârlige pentru aluat pentru frământare.

6. Gratar electric

Fie că este vorba de un grătar cu clapetă, un grătar panini sau un grătar electric, grătarele electrice de toate tipurile sunt binevenite în bucătărie în aceste zile. Gratarele electrice sunt mici, fara fum si usor de curatat. Mâncarea gătită pe un grătar electric are un gust grozav și poate fi mult mai sănătoasă decât mâncarea prăjită.

7. Cuptor cu microunde

Nici un aparat nu este mai iubit decât cuptorul cu microunde. De fapt, pentru mulți, cuptorul cu microunde reprezinta întreaga experiență în bucătărie. Cuptoarele cu microunde încălzesc alimentele în mai puțin de jumătate din timpul unui cuptor convențional. Cuptoarele cu microunde sunt ușor de utilizat și extrem de durabile.

8. Friteuza

Cartofii prăjiți si aripioarele de pui sunt toate făcute la perfecțiune cu o friteuză. Deși nu sunt la fel de sănătoase ca un grătar, friteuzele de casă sunt aparate foarte populare, deoarece aduc gustul restaurantului la masa ta.