Puss in Boots: Data lansarii, distributie si multe altele

A trecut ceva timp de cand Puss in Boots a ajuns pe marele ecran in 2011, oferindu-i personajului preferat de fani din franciza Shrek sansa de a straluci in lumina reflectoarelor in stil solo. Am intalnit prima data pisica animata cu vocea lui Antonio Banderas in marea continuare a tuturor timpurilor „Shrek 2” si este o mare parte din ceea ce a ajutat sa faca din acest film, probabil, cea mai buna intrare din franciza din istorie. Netflix a incercat sa umple golul pentru publicul mai tanar cu serialul de animatie Puss in Boots, dar nu este chiar pe masura pentru majoritatea telespectatorilor. Vestea buna este ca pisica se va intoarce cu Puss in Boots.

Iata tot ce trebuie sa stii despre Puss in Boots: The Last Wish.

Puss in Boots: Ultima data de lansare dorita si unde sa o vizionati

„Puss in Boots: The Last Wish” va ajunge in cinematografe pe 23 septembrie 2022 de catre Universal Pictures. Se asteapta sa fie o lansare exclusiva in cinematografe, ceea ce inseamna ca, dupa difuzarea initiala, spectatorii vor trebui sa astepte cel putin 30 de zile pentru a le viziona acasa. Cu toate acestea, acest lucru se poate schimba de acum pana la lansarea efectiva. In cele din urma, toate filmele Universal vor fi difuzate pe Peacock dupa lansarea lor in cinematografe.

Ce este Puss in Boots: The Last Wish?

Aceasta este continuarea mult-asteptata a lui Puss in Boots, lansata in 2011. Acel film in sine a fost un spin-off al francizei Shrek, pe care Antonio Banderas l-a readus ca puroiul curajos. Acest film special a fost realizat cand Chris Meledandri („Despicable Me”) a fost insarcinat sa reporneasca atat „Shrek” cat si „Puss in Boots” de la Universal in 2018. Scopul a fost „sa introduca noi povesti pentru a reintroduce iubitul capcaun si pisica care manuieste sabia noilor generatii de cinefili».

Puss in Boots: The Last Wish Directori, echipaj si multe altele

Joel Crawford („Trolls Holiday”) regizeaza viitoarea continuare/reboot. Mark Swift produce si rezerva o reuniune pentru cei doi realizatori care au colaborat la The Croods: A New Age. Se spune ca Chris Meledandri („Despicable Me”) a inventat povestea, in timp ce Chris Miller („Shrek al treilea”) scrie scenariul.

Puss in Boots: Distributia ultimului vis

In momentul in care am scris acest articol, singurul membru al distributiei confirmat pentru continuare este Antonio Banderas, care se va intoarce ca pisica principala. Nu este clar daca vreunul dintre personajele secundare „Puss in Boots” isi va relua rolurile de Kitty Softpaws a lui Salma Hayek sau daca DreamWorks si Universal vor merge intr-o directie cu totul noua.

Puss in Boots: trailer si rezumatul ultimei dorinte

In acest moment nu avem un trailer pentru Puss in Boots: The Last Wish. Cu toate acestea, avem o recapitulare care a aparut cu ceva timp in urma, dupa Deadline, care ne ofera o privire asupra aventurii pe care Pisica urmeaza sa o experimenteze de data aceasta. Il puteti verifica mai jos.

Puss in Boots descopera ca setea lui de aventura si-a luat tributul: a ars opt din cele noua vieti si a mai ramas doar una. El porneste intr-o calatorie epica pentru a gasi mitica Ultima Dorinta si pentru a-si restabili cele noua vieti.