Descopera care sunt cele mai puternice semne zodiacale…

O mare putere interioara nu inseamna ca un anumit semn nu va avea probleme in viata sau ca reprezentantii zodiilor mai slabe nu vor suferi decat esecuri. Fiinta umana este mai complicata si viata este o varietate de puncte tari si slabiciuni pe care cineva le cultiva in timpul vietii sale.

Dorim sa subliniem ca nu ar trebui sa luati descrierile date prea literal. 

1. Sagetator

Incepem cu elementul foc in care intra Berbecul, Leul si Sagetatorul. Se pare ca din aceasta categorie de semne zodiacale puternice, ultima este considerata cea mai puternica. Sagetatorul este cunoscut pentru ca nu isi pierde capul in nicio situatie de viata. Stie sa-si controleze emotiile si sa faca fata oricarei situatii sau persoane negative. Daca este provocat, stie sa-si apere opiniile sau sa se distanteze de oamenii care au o influenta proasta. Perseverenta si optimismul sunt definitia marii puteri a Sagetator. 

2. Leu

Leul este regele animalelor si se claseaza la mijloc in ceea ce priveste cantitatea de putere interioara pe care o are in grupul sau de semne. S-ar putea sa fii surprins ca nu ocupa primul loc, deoarece Leul este intotdeauna renumit pentru o forta aproape de neegalat de niciun alt semn. Este adevarat, dar Leul are o caracteristica cu totul speciala care il face sa cada sub Sagetator. Cand intalnesti un Leu pentru prima data, acesta par curajos, puternic si hotarat. Totusi, cand ajungi sa-l cunosti mai profund, descoperi ca este un semn care depinde foarte mult de situatia care il inconjoara. Pentru a cuceri, Leul are nevoie de sprijin si recunoastere. In caz contrar, isi pierde marea putere.

4. Varsator

Dintre elementele aerului, Varsatorul este cel mai puternic, stabil si hotarat. Desi pentru multi poate fi o surpriza, acest semn combate echilibrul nascut din Balanta. Varsatorul are propriile vise de indeplinit, tinteste intotdeauna foarte sus si cere mult de la sine si de la oamenii din jurul lui. Concluzia este ca Varsatorul este capabil sa depaseasca o mie si una de dificultati pentru a-si atinge scopul si nu renunta niciodata. Marea sa putere vine din usurinta cu care alunga vechiul si patrunde pe deplin intr-o realitate noua. De aceea ocupa primul loc printre semnele de aer.

5. Balanta

In marele sau efort de echilibru moral si spiritual, Balanta ocupa pozitia de mijloc in grupul sau. Sunt un semn puternic care stie sa combata diferitele probleme ale vietii, dar au un mare viciu care ii retrogradeaza pe locul doi: au tendinta de a lasa lucrurile pana in ultimul moment si de multe ori nu termina ceea ce au inceput. Aceasta este o uriasa risipa de energie pe care Varsatorii nu si-o permit. Balanta este capabila sa se amelioreze cu usurinta, dar la fel de usor isi pierde entuziasmul si abandoneaza obiectivele care au fost desemnate initial. Ultimul dintre cei trei este Gemeni. 

7. Pesti

Acum ne intoarcem la semnele elementului apa si pentru a incepe o surpriza neasteptata. Pestii, zodia pe care toata lumea o considera ciudata, visatoare si de alta lume, ocupa primul loc in categoria sa (si multi recunosc asta in intregul horoscop). Puterea Pestilor consta in marea sa capacitate de rezistenta. Este capabil sa spere, sa viseze si sa ramana in lumea fanteziei, asa ca nu isi face griji prea mult si nu cade in disperare. Asta face ca puterea interioara a Pestilor sa fie grozava si, in cele din urma, ei obtin adesea ceea ce tanjesc. Alaturi de Pesti, printre semnele de apa se numara Racul si Scorpionul. 

8. Scorpion

Sa ne amintim ca criteriul principal este forta spirituala, rezistenta la adversitate si capacitatea de a merge inainte. Este clar ca Scorpionul este un semn foarte puternic, chiar foarte violent, dar in ceea ce priveste puterea sa interna, cedeaza in mod surprinzator in fata Pestilor. Cand Scorpionul sufera, ei au tendinta de a preda slabiciunea. Scorpionul acumuleaza multe emotii in interior care il consuma si il fac mai vulnerabil. Da, Scorpionul poate musca, tipa sau lovi, dar in interior este o epava nervoasa pe care nu o poate controla. Vedeti acum superioritatea Pestilor in acest criteriu?

10. Capricorn

In ceea ce priveste elementele Pamantului, Capricornul se afla pe primul loc in ceea ce priveste puterea si rezistenta. Oamenii nascuti sub acest semn sunt foarte hotarati, ambitiosi si consecventi. Ei stiu exact ce isi doresc de la viata si au perseverenta necesara pentru a merge in acea directie cu tot ce au. A sta cu mainile in brate nu este pentru ei in niciun fel si merg mereu inainte. Uneori sunt considerati incapatanati pentru asta, dar cand un Capricorn se angajeaza sa faca ceva, o va face chiar daca totul este impotriva lui. Din acest motiv ei ocupa prima pozitie in grupa lor elementara.

11. Fecioara

Desi la inceput Fecioara poate da impresia ca este un semn puternic cu caracter impunator, in curand iti vei da seama ca nu este neaparat asa. Problema fundamentala pe care o au Fecioarele si care le face sa renunte la primul loc este ca uneori nu sunt capabile sa accepte lumea asa cum este. Aceasta lipsa de acceptare le ia puterea si ii face sa mearga impotriva curentului. Pentru a termina avem Taurul. Cum este posibil ca el sa fie cel mai putin puternic dintre semnele Pamantului?