Sexshopuri

Sexul, comunicarea sexuală dintre parteneri reprezintă niște factori  importanți care își pun  extrem de mult amprenta asupra modului în care evoluează și decurge o relație, poate mai mult decât am crede și am vrea.

Bărbații și femeile deopotrivă asociază sexul cu sentimentele de afecțiune, cu nevoia de a se simți iubit și atrăgător. În momentul în care din diverse motive într-o relație unul dintre parteneri ajunge să se simtă neglijat în plan sexual, percepând acest fapt că pe lipsa sentimentelor de iubire și  de interes a celuilalt partenerul față de persoana lor, aceștia acumulează  frustrări, își pierd încrederea, stima de sine, atmosfera devenind tot mai tensionată, iar relația îndreptându-se către colaps.

Uneori în astfel de situații partenerul care se simte neglijat caută să-și reconfirme puterea de seducție și să-și recâștige încrederea în sine pierdută prin intermediul unor începerii unor relații noi cu persoane care le hrănesc ego-ul rănit. 

 Ce este de făcut în  situația în care partenerul tău este lipsit de interes și dorință față de tine,  în situația în care are mereu alte priorități decât să petreceți timp în doi și găsește tot felul de scuze? Pentru început , încearcă să discuți cu partenerul tău pentru a afla ce l-a determinat să se distanțeze de tine pe plan sexual. Sexul nu se rezumă doar la fizic, având întotdeauna și un plan psihologic., astfel că orice distanțare a partenerului se produce întâi la nivel  mental și apoi fizic.

Odată ce ai făcut acest pas trebuie să te gândești la modalități de a reaprinde scânteia și dorința dintre voi, pentru a vă reinventa relația într-un mod spectaculos și prin care să vă stimulați reciproc. Cum poți face asta? O idee ar fi să mergeți împreună la un sexshop sau să vizitați unul online, așa cum puteți faceți accesând placereshop.ro, un sexshop de elită.

 Ce este un sexshop?   

  Un sex shop este un magazin pentru adulți, unde puteți găsi spre vânzare produse cu tentă erotică precum jucării erotice, lenjerie intimă provocatoare, lubrifianți și filme pentru adulți. Acestea au ca scop sporirea apetitului sexual și intensificarea plăcerilor sexuale, cu atât mai mult atunci când monotonia  și-a făcut simțită prezența în viața de cuplu.

 În zilele noastre există multe prejudecăți cu privire la sexshopuri, majoritatea femeilor se tem că vor fi judecate și că bărbații din viețile lor și-ar putea face o părere proastă despre ele  dacă acestea i-ar însoți  într-un sexshop, dacă ar vizita  împreună online  portalul  unui astfel de magazine și și-ar  exprima părerea cu privire la produsele de acolo. Daca sa vizitazi un sexshop fizic va este inconfortabil, puteti alege varianta online. Magazine pentru adulti de tipul placere shop va ofera aceleasi produse ca si cel fizic. 

 Cu toate acestea, vizitarea în doi a unui astfel de magazin fie că este vizită la fața locului, fie vizită online, are  multe beneficii decât   ai crede. 

 Beneficii ale mersului  la sexshop 

 Un prim beneficiu pe care îl vei simți în momentul în care ai hotărât să mergi împreună cu partenerul tău într-un sexshop este cel  al reinventării propriei relații, al  alungării monotoniei. Aici veți putea găsi nenumărat idei și obiecte prin care vă veți condimenta viața în doi.

 Astfel câștigați  și beneficiul  de a vă deschide inimile și de a vă împărtăși în  mod reciproc  cele mai  ascunse fantezii,  urmând să intensifici pasiuniea și să reaprinzi dorința partenerului prin punerea în aplicare a acestora  .  

 Datorită obiectelor puse spre vânzare la un sexshop  putem vorbi și de beneficiul intensificării plăcerii sexuale, fapt ce mai mult ca sigur  îți va consolida relație. Este o oportunitate să experimentezi lucruri noi alături de perechea ta și să aflați împreună care sunt lucrurire care îi provoacă celuilalt cele mai intense plăceri.

 De asemenea, acordând timp în acest mod relației tale, nevoilor  și împlinirii dorințelor partenerului, acesta nu doar  că va fi  fericit și-i va spori  încrederea  în tine, în sine și în  relația voastră, ci va simți și că primește din partea ta iubire  și apreciere, pe care ți le va oferi la rându-i necondiționat.