Un barbat adevarat va alege intotdeauna o relatie pe termen lung decat o aventura

Uneori, sa faci un pas inapoi si sa te uiti la intalnirile moderne te poate face sa simti ca nu mai exista dragoste adevarata. Toata lumea pare sa caute ceva rapid si temporar… dar un barbat adevarat va alege intotdeauna o relatie pe termen lung decat o aventura pe termen scurt.

Poate chiar simti ca fiecare barbat cu care te-ai intalnit pana acum era ingrozit de angajament si nu era interesat de ceva serios. In timp ce speri intr-o iubire vesnica si sa imbatranesti cu cineva, toata lumea pare sa se gandeasca ca traieste o singura data, fara sa constientizeze cat de mult este asta cu adevarat si cat de important este sa-l faci sa conteze.

Desigur, vazand toti acesti baieti imaturi jucand jocuri te face sa-ti pierzi increderea in dragoste. Incepi sa te gandesti ca esti un romantic fara speranta si ca nu exista un final fericit.

Poate chiar crezi ca esti un visator de moda veche care continua sa caute romantism care exista doar in carti si filme.

Sunt aici sa va spun ca nu este adevarat! Un barbat adevarat va alege intotdeauna o relatie de durata decat o aventura.

Doar ca nu ai intalnit inca omul potrivit si, crede-ma, exista barbati adevarati acolo. Nu toti nu au nicio idee despre viata sau traiesc pentru azi fara sa se gandeasca la ziua de maine – unii chiar se gandesc la viitor si spera sa aiba acelasi lucru la care te gandesti.

Un barbat adevarat va alege intotdeauna o relatie de lunga durata si serioasa in detrimentul unei aventuri pentru ca si el isi doreste dragoste adevarata. Si stie ca dragostea adevarata nu este doar distractie si jocuri si gratificare instantanee.

Pentru el, intimitatea reala este intotdeauna mai valoroasa decat o conexiune fizica fara sens. El cauta o conexiune emotionala profunda si pe cineva cu care poate fi cu adevarat intim.

Un barbat adevarat nu te va urmari doar de dragul de a urmari. Are nevoie de ceva semnificativ. Vrea sa te prinda si sa nu te lase niciodata.

Chiar daca ti-ai pierdut orice speranta ca sufletele pereche exista, stii ca exista barbati care isi cauta sufletele pereche. Isi doresc femei adevarate care sa le poata fi parteneri in toate aspectele vietii lor.

Pentru ca sufletele pereche devin o echipa.

Un barbat adevarat isi doreste cealalta jumatate – una care sa-l completeze si sa i se alature in calatoria sa prin viata. Are nevoie de o femeie care sa priveasca in aceeasi directie si sa vada ce este la orizont, nu doar ce este in fata ei.

Cand gaseste o femeie atat de puternica, isi pune toata puterea sa o tina in siguranta in bratele lui si sa o faca sa zambeasca.

Puterea si independenta ei nu il intimideaza pentru ca el cauta un partener in crima, nu o victima. Nu i-ar diminua niciodata valoarea, o va face sa devina mai constienta de asta.

Un barbat adevarat va alege intotdeauna o relatie potrivita in detrimentul unei scurte aventuri pentru ca isi doreste pe cineva langa el pe termen lung. Nu vrea sa-si piarda timpul cu jocuri, asa cum fac atatia alti barbati.

Isi doreste ceva real de care sa se poata tine pentru totdeauna. Un astfel de barbat este chiar mandru ca femeia lui l-a ales, pentru ca stie ca ea ar fi putut sa aleaga pe altcineva.

El nu cauta un iubit, el cauta un tovaras de viata si cel mai bun prieten in femeia pe care o iubeste.

Un barbat adevarat isi doreste o relatie pe termen lung, nu o aventura temporara si nu va renunta usor. Nu le-ar arunca niciodata pe toate doar pentru ca altceva pare interesant doar pentru ca este nou.

El isi asuma riscuri pentru femeia pe care o iubeste, nu joaca cu dragostea ei. Barbatii adevarati stiu diferenta dintre instinctele carnale si afectiunea autentica.

Cand simt ceva autentic, ei lupta pentru a-l pastra si a-l mentine.

Barbatii adevarati nu cred ca femeile sunt perfecte si nu pot fi pacaliti sa gandeasca asa doar pentru ca vad pe cineva atragator. Nu sunt genul de barbati care ar fi dispusi sa te inlocuiasca de indata ce o alta femeie draguta intra in viata lor.

El va vedea frumusetea ta interioara si tot ce este unic la tine. Nu o va arunca deoparte dupa un timp pentru ca stie cat de valoroasa este – cat de valoroasa este iubirea ta.

El va aprecia toate lucrurile mici pe care le faci pentru el si sacrificiile pe care le faci. Nu te-ar schimba niciodata pentru nicio alta femeie sau pentru orice altceva pe lume.

Vei fi lumea lui pana cand vei crea una impreuna. Un barbat adevarat isi trateaza femeia cu tandrete si grija.

Nu te-ar lua niciodata de bun pentru ca stie ca cineva te poate lua de la el daca o face. Chiar daca nu te vezi ca fiind dezirabil, el te vede asa.

Dorinta lui este sa te tina parte din viata lui cat mai mult timp posibil – de preferinta pentru totdeauna. Asta pentru ca stie cat de norocos este sa aiba pe cineva ca tine.

Un barbat adevarat nu abuzeaza o femeie, el o face sa se simta in siguranta.

Si stie ca etapa lunii de miere nu dureaza pentru totdeauna, dar ca dragostea adevarata o face.

Si stie ca o relatie necesita efort continuu pentru a functiona.

El va continua sa depuna efortul necesar, chiar si atunci cand este greu sa faci asta, pentru ca vei insemna atat de mult pentru el. Nu va dori sa te vada plecand si va face tot ce-i sta in putere pentru a-ti arata despre ce inseamna iubirea cu adevarat.

Nu renunta la dragoste pentru ca s-ar putea sa nu fi experimentat-o ​​cu adevarat daca nu ai fi fost cu barbatul potrivit. Si el va deveni o parte din viata ta atata timp cat ii faci loc.

Nu lasa pe nimeni sa blocheze drumul pentru ca vrea sa gaseasca o femeie singura si gata sa iubeasca pentru totdeauna.

Un barbat adevarat va alege intotdeauna o relatie pe termen lung in detrimentul unei aventuri pe termen scurt, pentru ca stie ca cealalta jumatate ar fi facut-o, daca ea ar sti ca el exista.

Atata timp cat ii dai ocazia sa te gaseasca, o va face si tu vei avea sfarsitul tau fericit. Doar un barbat adevarat te va iubi asa.