Celebritati cu machiaj nereusit– gafe si accidente

In ciuda faptului ca la dispozitie o armata de stilisti si make-up artisti, celebritatile nu pot intotdeauna impiedica accidentele si gafele savarsite la nivelul imaginilor lor.

Gafe in machiaj poate face oricare dintre noi, insa pentru un oarecare motiv, atunci cand celebritatile comit greseli in materie de look – fie vizavi de alegerile vestimentare, fie in relatie cu machiajul si coafura aleasa – patania capata gravitate in raport cu notorietatea lor. Asta deoarece in loc sa existe doar cateva guri rele in jurul lor, vedetele defileaza in fata a milioane de oameni dispusi sa le distruga reputatia, la fel de uzor pe cat le-au creat-o.

Greselile lor la capitolul frumusete sunt urmarite in direct, sunt imortalizate in fotografii sau pe film si nu dispar indiferent cat de mult celebritatile si-ar dori. Imaginea este pentru totdeauna patata, iar machiajele nereusite continua sa fie un exemplu de “asa nu”, indiferent de cati ani au trecut de la intamplare sau cat de mult sa ameliorat situatia vizavi de look-ul lor.

Pentru a demonstra acest fapt si pentru ca personal consider ca “a gresi e omeneste”, am ales imagini cu celebritati care au o reputatie destul de buna la capitolul machiaj, insa au comis de-a lungul timpului cateva gafe din care putem cu totii sa invatam cate ceva. Vom discuta despre alegeri proaste de fond de ten, despre stigma rujului rosu, vom continua cu o discutie aprofundata vizavi de pudra bronzanta si pudra libera, lasand la final exemplu de machiaj care in loc sa corecteze fizionomia, mai mult rau fac …

Rihanna

Frumoasa Rihanna sa prezentat la Premiile Echo din Germania purtand un fond de ten mai deschis decat nuanta tenului ei cu cateva nuante bune. Lectia pe care o putem desprinde din patania ei este ca produs nu trebuie ales niciodata in functie de nuanta pe care o vedem din recipient, ci testand fondul de ten pe mandibula.

Beyonce

Prin aceeasi situatie a trecut si Beyonce, care in ciuda aparitiilor ravasitoare in majoritatea timpului, a comis o gafa in machiaj la scurt timp de la scandalul in care a fost implicata ca ambasadoare pentru o mare companie de produse cosmetice. Ne este greu sa credem insa ca daca brandul a ales sa ii deschida in post-productie nuanta tenului, ca look-ul sters, batranicios a fost planuit si / sau dorit.

Camilla Belle

Chiar dacă proceduri ca la carte atunci cand folosesc autobronzant și masezi produs la perfectie in piele din cap pana in picioare, tot te vei lovi de problema Camillei Belle. Frumoasa actrita a aparut pe Covorul Rosu cu o fata mult mai alba decat corpul, ca urmare a faptului ca forta mecanica exercitata intotdeauna mai des pe fata a indepartat solutia autobronzanta folosita.

Jennifer Lopez

JLo nu a fost dintotdeauna diva glamorous pe care o zarim mai nou pe toate evenimentele mondiale. Ea a savarsit multe gafe in machiaj precum alegerea unei nuante mult prea deschide de ruj, combinarea unui spray autobronzant si a unei pudre bronzante si cel mai dureros, aplicarea unei tuse de culoare neestompate in machiajul ochilor.

Angelina Jolie

Machiajul clasic de seara purtat de Angelina Jolie la fiecare aparitie sunt intotdeauna de suferit la capitolul eleganta atunci cand frumoasa actrita nu foloseste o baza de machiaj matifianta sau o pudra pentru fixarea fondului de ten. Avand tenul mixt, tenul Angelinei tinde sa luceasca destul de tare cand produsele potrivite nu sunt prezente.

Kate Middleton

Purtam blush pentru a conferi tenului acel aspect de mina sanatoasa, care pare ca a fost recent atins de razele soarelui. In cazul in care folosim metoda abordata de Kate, exagerand cu fardul de obraz, cel mai bine este sa folosim peste o pudra galbena care va lua din intensitatea blush-ului.

Eva Longoria

Eva Longoria calca pe urmele numeroaselor celebritati care au intampinat probleme cu pudra de fata (printre care amintim de Nicole Kidman sau Drew Barrymore) si a iesit in public uitand sa elimine complet pulberea folosita pentru a capta particulelor cazute de farduri. Look-ul de fantoma este pe cat de inestetic, pe atat de comun in lumea vedetelor.