Cum iti dai seama ca vrea sa te paraseasca

In viziunea ta totul este perfect, insa el s-ar putea sa nu fie de aceeasi parere. Daca un barbat s-a plicitist de partenera si nu isi mai doreste sa stea in relatia respectiva, nu te astepta de la el sa iti spuna verde-n fata care sunt problemele si daca vede vreo rezolvare. Majoritatea barbatilor evita astfel de discutii “serioase” si prefera sa iti dea de inteles prin gesturi sau comportament faptul ca tu nu le mai esti pe plac. Invata sa il citesti si sa iti dai seama cand nu mai vrea o relatie.

Reprosuri. Daca pana acum iti facea pe plac, pentru ca dintr-o data sa se transforme in barbatul care nu are nimic bun de zis despre tine, clar ceva s-a intamplat cu el. Iti analizeaza fiecare miscare si de abia asteapta sa gresesti pentru a putea sa-ti reproseze acest lucru. Cel mai probabil vrea sa va certati destul de rau si sa ajungi sa ii spui sa plece. I-ai usura cu mult situatia!

Nu mai are timp. Chiar daca iese la serviciu la aceeasi ora si nu si-a schimbat cu nimic programul saptamanal, are din ce in ce mai putin timp sa petreaca cu tine. Inventeaza scuze pe moment si va vedeti la cateva zile, desi pana acum nu stia cum sa te vada mai des. Orice barbat care se comporta astfel ori si-a gasit pe altcineva, ori s-a plictisit de tine. Nu are rost sa ramai intr-o relatie in care nu esti pretuita!

Telefon. Chiar daca este langa tine, pare mai preocupat de telefon, de mesajele prietenilor sau de jocurile online. Incerci sa ii vorbesti, insa fara succes si de abia reusesti sa scoti de la el nu “da” sau “nu”. Din momentul in care iubitul tau pune mai mult pret pe orice altceva atunci cand este cu tine si nu te asculta cand incerci sa ii comunici ceva, nu sunteti pe drumul cel bun. Relatia este deja terminata din punctul lui de vedere, acum asteapta doar sa iti dai si tu seama de acest lucru.

Vrea sa fie singur. Inainte tot ce isi dorea era sa stea cu tine, insa acum vrea singuratate. Si se mai zice ca femeile sunt de neinteles… Barbatii care au nevoie de intimidate, spatiu si libertate (chiar daca nu stai pe capul lui non-stop, stresandu-l) dintr-o data, si-au dat seama ca partenera nu le mai este pe plac si ca nu mai vor sa isi petreaca atat de mult timp cu aceasta. Cu cat il vei cauta mai mult cu atat vei fi din ce in ce mai respinsa, deoarece nu te mai vrea in viata lui.

Minte. Indiferent ca minte despre lucrurile mici (iti spune ca a fost acasa, insa de fapt era la o bere cu baietii), atunci cand cineva minte, o face ca sa ascunda ceva. Si nu cred ca te suparai ca a iesit cu baietii, insa daca afli ca la intalnire a mers si fosta lui iubita, acest lucru s-ar putea sa te supere. Daca il prinzi cu minciuna si nu se straduieste sa te impace, fii sigura ca a vrut sa aflii despre minciuna, in speranta in care il vei parasi mai repede.

Vorbeste la singular. Urmareste-l cum se exprima cand vorbeste despre viitor. Daca discutiile sunt doar in jurul lui, fara a fi si tu inclusa in peisaj, atunci fii convinsa ca nu isi face planuri de viitor cu tine. Constient sau inconstient, el iti spune ca nu te vrea in viitorul lui.