Cum iubesc europenii

Fie ca vorbim despre preferinte culinare sau despre cele in materie de pozitii sexuale, diferentele culturale se fac simtite la toate nivelurile.

Sociologii au descoperit ca “stilul erotic” al unei anumite natiuni spune multe despre valorile, asteptarile si principiile de viata ale reprezentantilor ei.

Ne-am propus sa trecem in revista trasaturile principale ale barbatilor din diferite colturi ale lumii asa cum apar ele evidentiate in comportamentul erotic. Modista.ro a schitat o mica harta a barbatilor europeni, descriind stilul lor sexual in functie de punctele cardinale.

Nord

Finlandezii

Nordicii sunt renumiti pentru timiditatea lor. Se spune ca finlandezii sunt cei mai tacuti barbati din Europa si ca si atunci cand vorbesc, nu reusesc sa te priveasca in ochi. Sunt taciturni, au un umor sec si nu le place sa faca gesturi afectuoase in public. O alta trasatura cheie este marea lor pasiune pentru alcool, mai ales cel tare, vodka fiind vedeta lungilor ierni nordice. Ca iubiti, se spune ca finlandezii sunt foarte fideli si devotati, ca nu spun “te iubesc” decat de vreo 3 ori in viata, dar si atunci cand o fac, poti sa te consideri binecuvantata pentru ca o simte din toata inima. Ca amanti, carcotasele declara ca nu sunt cei mai straluciti deoarece natura nu i-a inzestrat prea grozav, dar ca sunt foarte tandri si atenti, iar asta ar trebui sa compenseze.

Est

Rusii

Rusii sunt cunoscuti pentru faptul ca sunt generosi si traditionalisti. Par reci si inaccesibili dar de fapt sunt foarte pasionali si dezlantuiti, odata ce ajungi sa ii cunosti. Atribuie femeii rolul de gen obisnuit, pe care l-au vazut promovat in familie si nu sunt foarte toleranti cu ideea de independenta feminina. Au o imagine standard, idealizata asupra femeii si cauta partenera perfecta. Alcoolul este una din cauzele principale ale divortului in Rusia. Ca amanti sunt foarte dominatori si se cred nedepasiti in materie de potenta. Prefera pozitiile clasice pentru ca ele le confirma autoritatea. Se spune ca sunt brutali si nestapaniti si se asteapta sa fii pe masura.

Sud

Italienii

Se spune despre italieni ca au harul de a descoperi trasatura de seama a partenerei lor de la prima intalnire – fie ca vorbim despre zambet, inteligenta sau picioare lungi – si ca odata descoperita, o sarbatoresc facandu-te sa simti ca e primul barbat care te intelege cu adevarat. Italienii sunt jucausi, senzuali, puternici, fermecatori, potenti si inteligenti. Sunt prototipul amantului perfect si sunt in stare sa ofere momente cu adevarat picante in pat.

Vest

Francezii

Se spune ca franceza e limba iubirii iar cel mai popular tip de sarut se numeste “sarut frantuzesc”. De aici nu era decat un pas pana la a afirma ca fancezii sunt cei mai seducatori barbati. Se spune ca un francez te va privi intotdeauna in ochi cand iti vorbeste, se va imbraca impecabil, ca poti vorbi cu el despre orice, de la gatit la moda, ca iti va recunoaste si aprecia parfumul. De asemenea, se zvoneste ca francezii sunt foarte emotionali si dramatici si ca sunt in stare sa-si marturiseasca sentimentele intr-un mod cu adevarat cinematografic. Acest posesor al celui mai sexy accent din lume, indiferent de limba pe care o vorbeste, iti va gati mese exceptionale, fiind un bucatar desavarsit si va achita toate cheltuielile atunci cand te scoate in oras.