Cum sa faci fata unui logodnic nervos

Un logodnic nervos poate fi stresant pentru toti cei implicati. Incearca sa intelegi de ce logodnicul tau este nervos. Poate ca el  este ingrijorat de detaliile specifice ale nuntii viitoare; poate ca nu este sigur de ideea de a se casatori. Important este ca trebuie sa faci fata acestor anxietati intr-un mod amabil si rabdator si ca incerci sa intelegi de ce logodnicul tau este nervos. Ajunge-ti la radacina problemei si gasiti impreuna o solutie – chiar daca asta inseamna amanarea sau anularea nuntii.

Urmeaza sa te casatoresti dar nu stii cum sa faci fata nervozitatii logodnicului tau, atunci citeste aici

Discuta cu logodnicul tau despre nervozitatea lui

Singura modalitate de a gestiona in mod eficient nivelul de anxietate al logodnicului tau este sa intelegi sursa tensiunii si sa-i faci fata. Poate ca partenerul tau se inspaimanta despre detalii specifice din jurul zilei mari; poate are indoieli cu privire la casatorie. Nu conteaza problema: confruntati-o cu onestitate si empatie. Trebuie sa recunosti aceste sentimente pentru a merge mai departe. Trebuie sa stii sigur daca el este pregatit sa lase viata de burlac in urma, in care petrecea ore pe site-ul https://www.matrimonialesex.com/ in cautarea femeilor singure. Daca vezi ca are dubii si ca nu se simte pregatit, incearca sa vorbesti cu el despre asta. Casatoria va insemna sa-ti fie devotat tie, intr-u totul, sa fie onest si deschis cu tine, si daca simti ca de pea cum ascunde ceva, atunci asculta-ti intuitia. Caci daca el vrea sa mai stea cu orele pe matrimoniale Iasi, dupa casatoria voastra atunci poate va grabiti ambii cu casatoria. Caci pagina de matrimoniale este pentru cei singuri in cautarea dragostei, si daca logodnicul tau nu-l poate lasa in urma, atunci poate fi o problema.

Adu-l intr-un spatiu sigur

Abordeaza problema numai atunci cand amandoi aveti intimitate, nu aveti obligatii si cel putin o ora de timp liber. Ofera un loc sigur logodnicului tau pentru a vorbi despre temerile sale. Cand timpul se simte potrivit, invita-ti logodnicul sa se destainuie tie. S-ar putea sa dureze ceva timp pentru a ajunge la radacina problemei. Logodnicul tau s-ar putea sa nu stie inca cum sa transpuna aceste sentimente in cuvinte. El  ar putea avea nevoie de un spatiu sigur pentru a explora aceste sentimente cu tine. Timpul nu se va simti intotdeauna potrivit. Daca nunta se apropie, nu poti astepta intotdeauna un moment bun. Mai bine sa aduci subiectul la un moment nepotrivit decat sa lasi nunta sa ia loc fara a rezolva vreodata problema.

Ajuta-l pe logodnicul tau sa-si exprime emotiile

Nu este intotdeauna usor sa auzi ca cineva pe care il iubesti nu este sigur de casatorie sau chiar nu stii daca esti persoana potrivita pentru el. Este posibil sa trebuiasca sa lucrezi din greu pentru a dezradacina adevaratele emotii ale partenerului tau si este posibil ca el sa nu fi confruntat inca aceste sentimente si sa nu poata exprima originea tensiunii. Fii rabdatoare si buna. Este esential pentru viitorul relatiei tale sa ajungi la radacina acestui lucru.  Daca logodnicul tau este nervos din cauza faptului ca nu este sigur de relatie, gandeste-te daca are sens sa te intorci de la nunta si sa te concentrezi din nou pe relatie.

Fii empatica

Nu doar scrie sentimentele logodnicului tau pe o hartie – incearca sa le intelegi cu adevarat. Cauta un punct comun. Exista mari sanse ca tu insuti sa fii cel putin putin nervoasa in legatura cu ziua cea mare! Intr-adevar, este firesc sa fii nervoasa inainte de nunta. Nu trebuie sa te lasi in voia fricii,  dar acestea te pot ajuta sa intelegi mai bine de ce logodnicul tau este atat de nervos. Chiar daca esti sigura in angajamentul tau emotional fata de partenerul tau, s-ar putea sa fii ingrijorata de diferite detalii: invitati, formatie, loc de desfasurare,  daca totul merge bine. S-ar putea chiar sa ai propriile indoieli si daca sa ai nunta. I-a in considerare daca acest lucru este ceva ce doresti cu adevarat.

Asculta cu atentie ingrijorarile logodnicului tau

Observa ce cuvinte si situatii il fac sa actioneze deosebit de nervos si incearca sa atenuezi aceste lucruri. Ridica atat indicii verbale, cat si non-verbale. S-ar putea sa muste unghiile, sa preia ticuri nervoase sau sa se sperie de lucruri care nu pareau niciodata sa fie o problema inainte. Cauta orice moduri noi in care anxietatea s-ar putea manifesta.