Cum sa imi cer in casatorie iubita?

“Buna ziua!

Ma numesc Florin si am 27 de ani. Motivul pentru care va scriu este acela ca am nevoie de niste sfaturi de la voi.

Povestea mea a inceput in urma cu 2 ani. Pe cat de obisnuita parea ziua accea, s-a demonstrat ca avea sa fie una dintre cele mai semnificative din viata mea. Ma duceam, ca de obicei, spre statia de unde luam autobuzul. Am urcat si m-am aseza tlanga o fata care citea o carte.

Cand a ridicat capul, am vazut-o. Era femeia ideala pentru mine, de o frumusete rara, par blond natural, niste ochi de un albastru ca marea… m-am indragostit pe loc. M-am prezentat si am intrebat-o despre carte pe care o citea. Astfel am spart tacerea dintre noi.

Am intrebat-o: “Eu cobor la a doua statie? Tu?” “Si eu tot acolo!”, a raspuns ea timid.

Am coborat din autobuz si am stat amandoi sa fumam o tigara pe o banca. Am indrazit sa ii cer numarul de telefon si l-am obtinut cu mari eforturi.

Astfel, mi-am luat inima in dinti si a doua zi am sunat-o sa o invit la o cafea. Mi-a spus ca i-ar face placere. Apoi au urmat si plimbari prin parc, si pana la urma am hotarat de comun accord ca vrem sa fim impreuna. Atunci nu-mi venea sa cred ca soarele aparuse si pe strada mea.

De la prima cafea pe care am baut-o impreuna, s-a construit o relatie bazata pe pura dragoste, care cred eu, ne va tine uniti toata viata.Ca fiecare relatie de cuplu, am avut si noi mici neintelegeri, insa dragostea invinge orice.

Ne-am mutat impreuna de 6 luni si ne intelegem foarte bine, simt ca ne cunoastem de o viata, nu ne plictisim niciodata impreuna si amandoi stam si ne gandim uneori la a ne intemeia o familie.

M-am hotarat ca ea este aleasa si imi doresc foarte mult sa o cer in casatorie intr-un mod special. Am strans bani si i-am luat deja un inel de logodna foarte frumos, care cred eu ca o sa-i placa. M-am gandit la o cina romantica, la o excursie la munte, pe plaja la rasarit.

Nu ma pot hotari. Chiar la un moment dat ma gandeam sa o cer in casatorie acolo unde ne-am cunoscut, in autobuz, insa e cam ciudat, daca ei nu i se va parea potrivit acolo cu atatia oameni in jur. De accea am apelat la voi, sa-mi dati idei ,pentru ca e o fata speciala si merita o cerere in casatorie speciala.”