Tunsori moderne pentru femei cu parul lung

Odata cu schimbarea anotimpului, nu exista nimic mai bun decat sa pariezi pe tunsorile moderne pe care le recomanda frizerii pentru ca daca sunt cele mai solicitate la coafor in ultima vreme, este cu un motiv. Proaspete, indraznete si elegante, aceste tunsori actuale pentru femei si tendinte totale pentru par 2023 iti vor transforma look-ul daca ai chef de schimbare.

In continuare, am selectat cateva idei de tunsori pentru femei de pe site-ul Mojoo, astfel incat sa poti descoperi cea mai buna versiune pentru parul tau.

Idei de tunsori pentru femeile cu par lung

Tunsoare in scari

Tunsoarea degradata, numita si esalonata, este una care este taiata progresiv in lungimi diferite pentru a da un cadru fetei, a oferi miscare parului si a da un anumit volum. Se poate face mai mult sau mai putin marcare.

Sfatul nostru : Pentru a preveni caderea parului din cauza ruperii, care este foarte frecventa la parul foarte lung, este important sa-l mentineti puternic si rezistent. Ajutati-l sa se spele cu sampon si balsam imbogatit cu extract de avocado si calendula.

Tunsoare dreapta

Acest stil vine ca o croiala completa cu o lungime uniforma. Varfurile sunt bine definite indiferent de textura parului. Sunt unii stilisti care opteaza pentru aparatul de tuns pentru a asigura o tunsoare curata, desi cel mai obisnuit este folosirea foarfecelor. Daca ai parul des, tine cont de faptul ca acest stil are multa greutate vizuala.

Hime taiat

Tunsoarea hime este una dintre cele mai la moda tunsori lungi. Cea mai purista versiune a sa, hime katto , se poarta cu parul drept, cu suvitele laterale caracteristice mai scurte si mai drepte la inaltimea obrajilor si breton. Si-a luat licenta sa-l poarte fara breton.

Croiala stratificata cu bucle

Parul cret admite si tunsori de femei in straturi lungi. Acesta in special are anumite vibratii din anii 70 pe care le iubim. Secretul este sa taiati straturi lungi pentru a evita efectul rotund si pentru a echilibra volumele. Un alt sfat grozav : recurge la o tunsoare uscata.

Tunsoare de chefal

A fost furori printre coafurile anilor 80, au cazut in uitare de mai bine de trei decenii si au iesit din obscuritate. Vorbim de croiala chefal, acel stil care se joaca cu doua extensii distincte: mai scurta in fata si pe laterale, mai lunga in spate, acoperind ceafa.

Parul de caracatita

Aceasta este o alta dintre acele tunsori lungi pe care TikTok le-a impus si a devenit un boom . Ceea ce caracterizeaza  parul de caracatita (tunsoarea caracatita) sunt straturile sale definite dar si felul in care este coafata tunsoarea: cu mai mult volum in straturile superioare si cu acel set de varfuri inauntru si in afara care da aspectul de caracatita.

Taiat cu doua straturi

Desi tendinta este catre croi multistratificat, acesta este un clasic pe care nu l-am putea ignora. Rezultatul unei taieturi in doua straturi variaza considerabil in functie de lungimea stratului superior. In orice caz, aceasta combinatie de doua lungimi aduce dinamism si miscare look-ului. Acest stil este ideal pentru a experimenta tendinta parului sub lumini .

Sfatul nostru : Pentru a facilita sarcina de descurcare si pieptanare, va recomandam sa folositi creme de styling. Functioneaza ca o a treia etapa, dupa spalare, se aplica pe parul umed, de la mijloc pana la varfuri.

Tunsoare fluture

In cadrul tunsorilor pentru par lung a aparut aceasta varianta stratificata si coborata, care a fost numita tunsoare fluture, adica tunsoare fluture. Cele mai scurte straturi abia ajung la barbie. Pe langa faptul ca arata bine pe toate texturile, stilistii recomanda aceasta tunsoare in special persoanelor cu par fin, foarte fin, sau cu valuri usoare.

Cu capete ascutite si breton stufos

Greutatea vizuala a bretonului stufos poate fi compensata de usurinta taierilor cu varful bob (culoarea poate juca si ea un rol in aceasta misiune). Ceea ce avem de spus este ca acest tip de breton necesita destul de multa intretinere.

Tunsoare ras

Persoanele cu par cu par abundent si volum, pot recurge la tehnica paradei. Consta in rafinarea sau indepartarea volumului in anumite zone cu o foarfeca dintata. In acest fel coama este mai usoara. Poate fi stratificat perfect.